Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24okt 2021
RETRAITE-/VROUWENDAG: herbronnen in de yurt

Gabriëlle Nijhuis
De Glind

Een hele dag om te herbronnen; loslaten, ontspannen, inzichten verkrijgen en opladen in en om de prachtige eenvoud van de Mongoolse yurt. Met een warm grid van vrouwen waarin je welkom bent en nieuwe inzichten opdoet door het programma van die dag.

Herbronnen in de yurt van de Tempelvrouwen

Ontspanning, verbinding, inzichten en opladen. 

                       Dicht bij Moeder Aarde, in de warme  omhullende bedding van de mooie Mongoolse yurt gaan we ons verbinden met dat wat onder de oppervlakte aanwezig is: ons hart, onze buik en onze ziel. Die richtingwijzers mogen gevoeld en gehoord worden. Met elkaar vormen we een stevig en warm grid waarin het niet alleen veilig maar ook welkom is om te zijn precies zoals je bent.  

                         Alles wat we die dag doen staat in het teken van het vinden en ervaren van het eigen innerlijke kompas. Je gaat het ook concreet vormgeven en dat helpt je om te zien waar je nu staat en waar je verlangen ligt. We delen, we ont-dekken, luisterend naar elkaar, naar onze innerlijke stem en in directe verbinding met de natuur om ons heen. 

                        Je gaat ervaren hoe het is om bewust te ontspannen, om los te kunnen laten wat jou niet meer dient en zo tot essentiële of verrassende inzichten te komen. Kernwoorden zijn: aarde(n), verbinding, loslaten, vrouwenwijsheid,  transformatie, voeding voor lichaam en ziel. 

De biologisch-vegetarische lunch wordt voor je verzorgd.

Informatie

24 okt 2021
10.00 - 17.00
125,00 Meld je je vóór 1 oktober aan, dan betaal je €110
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Yurt van de Tempelvrouwen
Ringlaan 5
3794 MT De Glind

RETRAITE-/VROUWENDAG: herbronnen in de yurt