Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

16sep 2021
Wekelijks Biodanza

www.reneemars.nl
Culemborg

Wil jij, via dans, jezelf ontplooien? In Biodanza kun je ontdekken waar jouw hart sneller voor gaat kloppen, je levenslust vergroten en expressie geven aan wie jij bent. Ook ontmoet je de ander, op een bijzondere manier, zonder woorden, in de dans.

BIODANZA

Biodanza betekent letterlijk ‘de dans van het leven’.

Dans en muziek bieden een prachtige gelegenheid om jezelf te ontplooien. In Biodanza kun je jouw vitaliteit ervaren. Ook kun je ontdekken waar jouw hart sneller voor gaat kloppen. Het nodigt je uit expressie te geven aan wie jij bent. En de ander te ontmoeten op een bijzondere manier, zonder woorden, in de dans. Een ontmoeting zonder woorden kan zo veelzeggend zijn. Het kan je raken op zielsniveau.

Voor Biodanza heb je geen danservaring nodig of een goede conditie. Het gaat niet om het maken van mooie bewegingen, maar om uitdrukking geven aan wat in jou leeft. De muziek waarop gedanst wordt varieert van Zuid-Amerikaans tot jazz en van klassiek tot pop. Bij iedere oefening hoort andere muziek: ritmisch en energiek, melodisch of verstild. Je danst op jezelf, met zijn tweeën of in een groep.

Biodanza helpt om in contact met je lichaam en gevoel te komen, en het denken even uit te schakelen. Door regelmatig Biodanza te doen kun je meer plezier en vertrouwen krijgen in het leven; stress neemt af en je levenslust, affectiviteit en creativiteit nemen toe. Zo nodigt Biodanza uit tot voluit leven!

Vanwege Corona zal ik aanpassingen maken, in de wijze waarop we dansen, wanneer dat nodig is. In mijn lessen respecteeer ik de regels van het RIVM..

graag tot dan(s)

Informatie

16 sep 2021 | binnenlopen tussen 20.00 - 20.15 uur
20.15 - 22.15
35,00 voor 3 kennismakingslessen , daarna beslis je of je door wilt en kun je een rittenkaart kopen

Waar?

Gymzaal vd Juliana school (aangekleed èn uitgelicht)
Irenestraat (hoek Junianalaan)
Culemborg

Contact

Wekelijks Biodanza