Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

05okt 2021
Avondcursus Zelfliefde, Zelfacceptatie en Zelfvertrouwen 's Hertogenbosch

Berna vd Heide ism Marcella Palte en Centrum Zijnsoriëntatie
's Hertogenbosch

Korte cursus waarin je leert jezelf open te stellen voor jezelf en jezelf te accepteren precies zoals je bent. Gewerkt wordt vanuit een meditatieve basis met diverse werkvormen uit de Zijnsoriëntatie (visualisatie, lichaamswerk, praktijkoefeningen).

Het is een kunst om écht vriendelijk te zijn voor jezelf, laat staan blij te zijn met jezelf. Toch is in vrede zijn met jezelf, een voorwaarde voor je geluk. In deze cursus leer je ontdekken hoe het voelt om jezelf helemaal te accepteren precies zoals je bent. Daarvoor is het belangrijk om alles wat je voelt en ervaart in jezelf te laten bestaan, waar te laten zijn en ruimte te geven. Met behulp van eenvoudige zijnsgeoriënteerde oefeningen ontdek je dat als je je open stelt voor je innerlijk, dat innerlijk als vanzelf tot rust komt en blij wordt met jou en jij daardoor met jezelf. Zo ontstaat er Zelf-Acceptatie en op basis daarvan Zelf-Liefde.

Zelf-Vertrouwen ontstaat doordat je gaat ontdekken dat door jezelf te zijn en door wat er in je leeft te delen met een ander, die ander blij wordt met jou en jij omgekeerd met deze. Zo ontdek je dat wie goed voor zichzelf zorgt door een ander als een geschenk wordt ervaren. 

Korte cursus waarin vanuit een meditatieve basis gewerkt wordt met diverse werkvormen uit de Zijnsoriëntatie (visualisatie, lichaamswerk, praktijkoefeningen).

Berna van der Heide geeft deze cursus samen met Marcella Palte vanuit het Centrum voor Zijnsoriëntatie in 's Hertogenbosch.

Informatie

05 okt 2021 t/m 21 dec 2021 | 6 dinsdagavonden: 5 en 19 oktober, 2 en 23 november, 7 en 21 december
19.00 - 21.30
330,00 Privé € 330,00, Zakelijk € 449,00

Waar?

Centrum de Poort
Luijbenstraat 48
5211 BT 's Hertogenbosch

Avondcursus Zelfliefde, Zelfacceptatie en Zelfvertrouwen 's Hertogenbosch