04sep 2021
Terug naar jezelf

Terug in het nu
Culemborg

Terug naar jezelf!

Wie ben ik? Waar hou ik van? Wat drijft mij? Waarom maak ik steeds dezelfde fouten? 


Stel jij jezelf regelmatig deze vragen en loop je er in vast? Vanaf september 2021 is het mogelijk te starten met de training TERUG NAAR JEZELF! Aan de hand van dertig unieke, veelal creatieve oefeningen en opdrachten ga je het avontuur aan om bij jezelf te komen. Gaat het je lukken jezelf te vinden? 

Deze training bestaat uit drie coachings sessies, materiaal dat nodig is voor de sessies, een werkboek en online begeleiding. In de eerste sessie maak je kennis met de werkwijze, stel je je eigen doelen op en leer je werken met het werkboek. In de tweede sessie kijken we aan de hand van je startdoelen welke stappen je hebt gezet. Is het gelukt dichter bij jezelf te komen? En waar liep je tegen aan? Welke ontdekkingen heb je over jezelf gedaan? 

Deze praktische, individuele training kun je op je eigen tempo volgen. De start en einddatum bepalen we samen. Jij staat centraal in deze training en mijn rol is je te begeleiden in dit proces. 

Zeer geschikt voor mensen met burn-out klachten, overspannenheid, een laag zelfbeeld, of die sociaal wenselijk gedrag vertonen maar daar zelf vanaf willen. Belangrijk voor het slagen van deze training is dat je hard wilt werken en nieuwe dingen een kans wilt geven om tot inzichten te komen. 

Informatie

04 sep 2021 t/m 02 okt 2021 | op afspraak/individueel te plannen
00.00 - 00.00
175,00 Inclusief drie coaching sessies, materialen, boek en online begeleiding

Waar?

Culemborg
Lindeboom 35
4101WG Culemborg

Terug naar jezelf