25sep 2021
Innerlijke Kracht door Zijnsoriëntatie

Berna van der Heide ism Centrum Zijnsoriëntatie
Zeist

Het is mogelijk om je tegelijk krachtig én kwetsbaar te voelen. Ware (innerlijke) kracht kan je leren. Je hoeft niets meer op te houden, bent jezelf, het stroomt. Vandaaruit neem je de leiding over je leven. 6-daagse training + 2 indiv. coachsessies.

Voor veel mensen staat kracht gelijk aan sterk en onkwetsbaar zijn. Je wilt je krachtig voelen, je krachtig voordoen en dus “verman” je jezelf. Onder het motto “niet zeuren, flink zijn”, richt je je lichaam op om deze indruk te wekken. Vaak is dit een gewoontepatroon, waarvan je je niet bewust bent. Het gevolg is starheid en inflexibiliteit.

Ware kracht heeft behalve met authenticiteit ook veel te maken met moed. De moed om je open te stellen voor het leven met al zijn mogelijkheden. Bereid zijn daarin risico’s te nemen, keuzes te maken en jezelf te laten zien door je in te zetten voor wat jij wilt.

Hoe meer je handelt vanuit innerlijke kracht, hoe meer je in staat bent om leiding te geven aan je eigen leven. Of dit nu op het gebied van relaties is, studie en/of werk, of dat het de opvoeding van je kinderen betreft.

In deze zesdaagse training werken we met lichaamswerk, meditatie, visualisatie en bewustzijnsoefeningen. We maken inzichtelijk wat je in je dagelijks leven lijkt te belemmeren. We besteden aandacht aan overtuigingen die er zijn op het gebied van kracht en zachtheid. We onderzoeken hoe het zit met kracht en kwetsbaarheid en ervaren aan den lijve dat kracht en openheid elkaar alles behalve uitsluiten.

Berna van der Heide geeft deze cursus vanuit het Centrum voor Zijnsoriëntatie in Zeist

Informatie

25 sep 2021 | Zesdaagse: za 25 sept, zo 31 okt, zo 12 dec 2021, zo 30 jan, za 26 feb en za 19 mrt 2022
10.00 - 18.00
960,00 Privé € 960,00,00, Zakelijk € 1.280,00

Waar?

Centrum Zijnsoriëntatie
Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist

Innerlijke Kracht door Zijnsoriëntatie