Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

27sep 2020
Workshop Claim je Cyclus - De Ware Kracht van je Menstruatiecyclus


Culemborg

Per maand ben je als vier ‘verschillende’ vrouwen; elk met haar eigen behoeftes en verlangens, met haar innerlijke kracht en uitdagingen. Deze informatie zou iedere vrouw van jongs af aan moeten weten, echter er was niemand om te met ons te delen.

Lieve vrouwen,

Elke cyclus wissel je, per week, tussen vier verschillende fases die worden aangestuurd door het wekelijks veranderen van je hormonen en door het innerlijke ritme van je menstruatiecyclus. Deze vier fases noemen we de innerlijke seizoenen. Net als de seizoenen van het jaar, kunnen de innerlijke seizoen erg van elkaar verschillen. Ze hebben grote gevolgen voor je emoties, gedachten en hoe je je fysiek voelt.

In een maand ben je net vier ‘verschillende’ vrouwen; elk met haar eigen behoeftes en verlangens, met haar eigen innerlijke kracht en uitdagingen.

In deze workshop leer je oa over:

  • de mannelijke en vrouwelijke kant van de maand/cyclus
  • de 4 innerlijke seizoenen
  • de 5 'kamers' van menstruatie

Door het bewust zijn van de gehele cyclus kunnen al vele klachten rondom de PMS en menstruatie opgelost of verzacht worden.
Ook als je geen klachten hebt, dan kun je gelijk beginnen om de kennis op VELE hele interessante manieren in je voordeel gebruiken.

De workshop is voor vrouwen vanaf 16 jaar, ook interessant voor vrouwen in en na de menopauze. Voor meer informatie kun je altijd contact met me opnemen, ik hoor graag van je! 

We lunchen gezellig samen in de pauze, ieder neemt daarvoor haar eigen lunch (pakketje) mee. 

liefs, 

Mirella

Informatie

27 sep 2020 | zaal open vanaf 10.45 thee en koekje staan klaar :-)
11.00 - 15.00
45,00 inclusief women's inner seasons poster 42x42cm

Waar?

Graanzolder (studio YogaBalans Culemborg)
Buiten Molenstraat 7
Culemborg

Workshop Claim je Cyclus -  De Ware Kracht van je Menstruatiecyclus