Balans in Werk en Leven | Culemborg

Psychosociale therapie

Soms zijn de uitdagingen in je leven groot. Je ervaart misschien dat je aan het worstelen bent of je voelt je overbelast. Dat doet een beroep op jou om te groeien en je te ontwikkelen. Therapie kan je helpen om weer in balans te komen en om te leren gaan met dat wat er op je pad komt. Ik help je graag ontdekken hoe je blokkades weer in beweging kunt brengen. Je kunt dan weer verder groeien en de keuzes maken die goed zijn voor jou.

Op het gebied van burnout en stresshantering heb ik specifieke deskundigheid en ervaring. 

Ik maak veel gebruik van de focusmethodiek in mijn werkwijze. Focussen (of focusing) biedt handvatten om voelen, denken en doen in balans te brengen. Het helpt om de gevoelens en wijsheid in jezelf effectief in te zetten. Je gaat je meer thuis voelen in jezelf. Je oefent ook in de basisaspecten van mindfulness; aandachtig en mild leren observeren van je denken en voelen.

Je kunt bij mij terecht voor individuele therapie en voor relatietherapie, Relatietherapie geef ik op basis van EFT therapie, bij veel mensen bekend van het boek 'houd me vast' van Sue Johnson. 

Voor meer informatie of contact; bezoek mijn website of neem contact op via mail of telefoon.

Aangesloten bij:
NVPA (Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen).
EFT Nederland
Focusnetwerk Nederland

Over Mirjam van den Anker | Culemborg

Coaching, burnoutbegeleiding en therapie gericht op balans in voelen, denken en doen. Je krijgt handvatten om deze balans te ontwikkelen. Je leert meer bewust aanwezig en thuis te zijn in jezelf. Wat een blokkade lijkt kan dan weer in beweging komen. Ik ondersteun je bij het vinden van jouw route naar groei en meer voluit leven.


Foto 3 Mirjam van den Anker Klik om te vergroten

Balans in Werk en Leven
Mirjam van den Anker


Professionals in de categorie Psychosociale therapie

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!