Zoek in de agenda van Bewust Culemborg


september 2018

Wat brengt de Stormvloedkering jou?

WO 19 sep 19.30 uurCoaching - Lifecoachingtraining
Wat brengt de Stormvloedkering jou?

Met onze methodiek de Stormvloedkering meet je hoe het met je is aan de hand van vier sluisdeuren. Ervaar hoe je de juiste dingen kunt doen om jezelf fysiek en mentaal gezonder en gelukkiger te maken. Ook in contact met anderen. Je bent het waard!
Het LijfLab
Berna van der Heide & Marianne LandmanTiel
Kennismakingsavond vipassanameditatie

DO 20 sep 20.00 uurMeditatiecursus
Kennismakingsavond vipassanameditatie

Op donderdag 20 september kun je gratis kennismaken met vipassanameditatie. Je kunt je daarna inschrijven voor de cursus (start 1 nov.). Tijdens de kennismaking wordt ingegaan op de cursus, kun je vragen stellen en doen we een vipassana-oefening.
Vipassana Culemborg
Marianne van Lobberegt & Mari den HartogCulemborg
Mindfulness Introductie Workshop

DO 20 sep 19.45 uurMindfulness & Compassieworkshop
Mindfulness Introductie Workshop

Op donderdag 20 september organiseert Hanneke van Zijl van KiemKracht Coaching en Counseling een Mindfulness Workshop in Tiel. Tijdens deze avond vol oefeningen kun je kennismaken met Mindfulness en ontdek je meer over de positieve effecten.
KiemKracht Coaching & Counseling
Hanneke van ZijlTiel
Workshop De Ware Kracht van je Menstruatiecyclus

ZA 22 sep 14.00 uurVrouwenspiritualiteitworkshop
Workshop De Ware Kracht van je Menstruatiecyclus

Per maand ben je als vier ‘verschillende’ vrouwen; elk met haar eigen behoeftes en verlangens, met haar innerlijke kracht en uitdagingen. Deze informatie zou iedere vrouw van jongs af aan moeten weten, echter er was niemand om te met ons te delen.
Mirella van Staveren - De Magie en Kracht van Vrouw-Zijn
Mirella van StaverenCulemborg
Twee zaterdagen workshop Rocket Mass Heater

ZA 22 sep Bouwen en Wonenworkshop
Twee zaterdagen workshop Rocket Mass Heater

In een off-grid woning aan de rand van Culemborg  gaan we een klassieke J-tube Rocket Mass Heater bouwen inclusief stalen vat. De warmte-accumulerende massa wordt een warmtemuur- en -bank.
Het groene vuur
Theo DuboisCulemborg
Workshop Filmen met je Smartphone

ZA 22 sep 10.00 uurCommunicatie en presentatieworkshop
Workshop Filmen met je Smartphone

Een intensieve workshop voor iedereen die met eenvoudige middelen betere video's wil maken voor website of social media.
AV Annelotte Verhaagen
Annelotte VerhaagenDeil
Restorative yoga

WO 26 sep 20.00 uurYogaopen les
Restorative yoga

Restorative (herstellende) yoga is een meditatieve yogavorm die gericht is op diep ontspannen en is geschikt voor jong en oud, dik en dun, fit en herstellend. Deze yogavorm kan behulpzaam zijn bij herstel van dagelijkse of chronische stress.
Volop Yoga | Ruimte voor Rondingen
Colette EdelenboschCulemborg
Workshop Hooggevoeligheid

ZO 30 sep 14.00 uurYogaworkshop
Workshop Hooggevoeligheid

Ben je hooggevoelig? En wil je steviger in je eigen kracht komen te staan? In deze workshop laat Esther de Ridder je verschillende yoga- en mindfulness oefeningen ervaren die je daarbij kunnen helpen.
YogaBalans
Marianne van LobberegtCulemborg
LATIFA, stem & dans verdiepingscursus

ZO 30 sep 10.00 uurAcupunctuurcursus
LATIFA, stem & dans verdiepingscursus

Jezelf aanvaarden, zoals je bent, met alles er op en er aan is misschien wel het moeilijkste dat er is. Het is de kern van ons mens-zijn. Bij deze Latifa- cursus kunnen we daar in oefenen en ervaren. In zeven zondagen gaan we samen op reis.
www.reneemars.nl
Renée MarsUtrecht

oktober 2018

Opstellingen (familie- loopbaan- en levensloop)

DI 02 okt 19.30 uurCoaching - Diverse Coachingworkshop
Opstellingen (familie- loopbaan- en levensloop)

Elke 2e dinsdag avond kun je terecht voor opstellingen in de Gelderland fabriek te Culemborg, pal naast het station.
Ik & Jij
Inge KnoopeCulemborg

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg