Audrey James; mindfulness training en therapie | Culemborg

Heb je ooit ervaren hoe het is om helemaal wakker te zijn, precies waar je bent, op het moment dat je er bent? Een moment te proeven waarop het leven eenvoudig weg ís.

Dat is een moment van mindfulness. Tijdens de 8-weekse training oefenen we op basis van het werk van Jon Kabat-Zinn deze manier van in het leven staan: een toenaderende en open houding voor dat wat zich aandient op het moment dát het zich aandient.

Wanneer je volledig in het moment bent, zonder het door een sluier van oordeel, patronen, of streven te zien, kan het zijn dat je meer geniet van het moment en zelfs in stresssituaties met meer rust en helderheid een keuze kunt maken. Door het oefenen van een open, milde opmerkzaamheid wordt je bewust van waar jouw geest op dit moment mee bezig is. Zoals herinneringen, plannen over morgen, een diepgaande analyse, een oordeel over jezelf of een ander, emoties die je diep raken of die je juist wegstopt. Zo merk je eerder op waar je grenzen liggen en waar je juist plezier aan beleeft.

Deze manier van in het leven staan is wat mij betreft een grote bron van vrijheid. Met veel plezier en voldoening ga ik samen met deelnemers aan de 8-weekse training iedere keer opnieuw het avontuur aan om te oefenen in elk moment aanwezig te zijn.

Voor meer info (over workshops, stiltedagen, oefenavonden en/of de 8-weekse training); zie audreyjames

Over Audrey James | Culemborg

Open, onverbeterlijke optimist met een zachte aard. Zo zou ik graag omschreven willen worden.

Of dat werkelijk zo is, is for you to decide :)

Vast en zeker heb ik nog veel te leren, maar mogen zij immer mijn leidraad vormen voor hoe middenin het leven te staan.


Foto 5 Audrey James Foto 5 Audrey James Klik om te vergroten

Audrey James: mindfulness training en therapie
Audrey James


Professionals in de categorie Mindfulness & Compassie

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg