Anker conflict- en scheidingsbemiddeling | Beusichem

Scheidingsbemiddeling: Scheiden, hoe doe je dat eigenlijk?Hoe kun je na de scheiding verder met je leven en hoe gaat het met de kinderen?
Als je over 10 jaar met je kinderen praat over de scheiding van toen, is het heel fijn als je kunt zeggen: "het was pijnlijk, maar we hebben het goed geregeld met elkaar".  Dit lijkt je nu misschien onhaalbaar, maar ik denk dat er meer mogelijk is dan je je nu kunt voorstellen. En daar wil ik je graag bij helpen!

Conflictbemiddeling: jaren na de scheiding nog steeds ruzie met je ex? Ruzie met de buurman, een collega?

Als je ruzie hebt voel je je vaak machteloos. Daardoor zie je geen oplossingen en is de kans op escalatie groot. Maar ieder conflict is op te lossen. Als je de moed hebt om de eerste stap te zetten, kun je er uit komen.

quote van een client: "Ik heb altijd een hele moeizame relatie met mijn stiefvader gehad. Ik realiseer me nu, dat ik hem nooit een kans heb gegeven. Ik wilde hem eigenlijk niet in mijn leven toelaten. We gaan opnieuw beginnen en we willen elkaar nu wel een eerlijke kans geven."

Kennis maken: wil je meer weten of wil je een afspraak maken voor een kosteloos kennismakingsgesprek? Anker staat voor je klaar! (de meeste zorgverzekeringen vergoeden een deel van de consulten)

Over Anke Runia | Beusichem

Ik ben Anke Runia, echtgenote, moeder, zus, dochter, vriendin, collega, therapeut, buurvrouw, mediator en nog veel meer.
In ben een vrouw met levenservaring, verlangens, onzekerheden, kennis, vaardigheden, littekens: een vrouw die het een voorrecht vindt om de mensen die op haar pad komen te mogen begeleiden in hun zoektocht.Ik heb mij gespecialiseerd in de begeleiding van stiefgezinnen en in echtscheidingsmediation. 
Daarnaast coach ik graag cliënten met uiteenlopende vragen op individuele basis.
Ik gebruik in mijn werk vooral (elementen uit) de systemische therapie, cognitieve therapie, mindfulness, het Vat van Zelfwaardering en transformatieve mediation. Mijn missie:
Als jij de moed hebt om hulp te vragen, dan wil ik er alles aan doen om je te helpen jouw doelen te bereiken. En om samen jouw kansen en mogelijkheden te ontdekken. Die zijn er voor iedereen, ook voor jou!Wat zeggen anderen over mij? Mensen zeggen over mij dat ik nuchter, rustig en betrouwbaar ben. 

 


Foto 1 Anke Runia Klik om te vergroten

Anker coaching
Anke Runia


Professionals in de categorie Mediation

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!