Praktijk voor psychotrauma, EMDR, faalangst, burnout. persoonlijke ontwikkeling | Culemborg

Heb je één of meer ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt in je leven, ervaringen die je maar niet loslaten? Heb je een vraag, verlangen, terugkerend patroon of klachten waar je al langere tijd tegen aan loopt? Heb je het gevoel vast te zitten in iets, of juist op een kruispunt te staan? In dat geval kun terecht bij mijn praktijk: Sta! - Coaching en counseling’.

Mijn belangrijkste exptertise is:

  • Systemisch coachen en counselen bij (psycho)trauma, burn-out gerelateerde problemen, faalangst en bij lichamelijke en psychische symptomen en ziekte.
  • EMDR
  • Mensen weer in hun kracht laten staan
  • Begeleiden bij persoonlijke ontwikkeling
  • Coachen en counselen van studenten en docenten bij studie, werkgerelateerde en persoonlijke problematiek

Is je interesse gewekt of wil je gewoon eens kennismaken met systemische coaching en counseling? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op voor aanvullende informatie of voor het maken van een afspraak (zie voor aanvullende informatie: sta-1).

Over Rob de Leeuw | Culemborg

Na mijn opleiding tot psycholoog in Tilburg ben ik gepromoveerd aan de faculteit Geneeskunde in Utrecht op een onderwerp op het raakvlak van de geneeskunde en de psychologie. Daarna heb ik onderzoek gecoordineerd rond het thema ‘Kwaliteit van leven van mensen met een chronische aandoening’. Verder heb ik veel onderwijs verzorgd en gecoordineerd en heb ik studenten begeleid bij hun studie en bij andere problemen.

Na vele jaren te hebben gewerkt als docent/onderzoeker bij verschillende afdelingen van het UMC Utrecht, werd ik gegrepen door de kracht en effectiviteit van Systemisch coachen. Plotseling werden mij allerlei verbanden duidelijk. Verbanden die ertoe haddan geleid dat ik bepaalde keuzes had gemaakt of nagelaten in mijn leven en dat ik steeds tegen vergelijkbare problemen aanliep in het contact met bepaalde mensen. 

Ik ben opleidingen gaan volgen voor Systemisch werken, Transactionele Analyse, Psycho-traumatologie, EMDR en verschillende aanvullende trainingen. Naast de klassieke opleiding voor systemisch werken (volgens Bert Hellinger) ben ik opgeleid om mensen met een traumatische ervaring te begeleiden (methode volgens Franz Ruppert). EMDR blijkt steeds weer zeer effectief bij de behandeling van traumatische ervaringen maar ook bij angst, paniek en depressie.

In 2015 ontstond het idee mijn hart te volgen en me richten op het opzetten van een eigen praktijk als systemisch coach en counselor. September 2018 ben ik officieel gestart met mijn praktijk: ‘Sta!: Coaching en counseling’. 

Mijn visie: Sta voor je waarden en voor wie je bent!

 

 


Foto 3 Rob de Leeuw Foto 2 Rob de Leeuw Klik om te vergroten

Sta! - Coaching en counseling
Rob de Leeuw


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg