Anker coaching en stiefcoaching | Beusichem

Individuele coaching: als je het graag anders wilt, maar je weet niet hoe.

Misschien…
zit je in de knoop en weet je niet hoe nu verder
heb je veel conflicten met de mensen om wie je geeft
ken je die innerlijke stem die steeds zegt: “zie je wel, je kunt het niet, LOSER!
”heb je “alles” en voel je je toch niet gelukkig

Wat ik je bied: ik help je om uit de impasse te raken en weer zelf kansen en mogelijkheden te ontdekken. Die zijn er voor iedereen. Het lijkt soms alleen moeilijk om ze (weer) te ontdekken.

Stiefgezin coaching: heb jij ook een patchwork-gezin? De kleuren van een patchworkdeken kunnen mooi matchen, maar er zijn nogal wat rafelige randjes. Is dat erg? Nee, want zo’n gezin vormen is een bijzondere uitdaging.

Wat ik je bied: Ik coach jou in het oplossen van conflicten in je nieuwe patchworkgezin. Ik laat je zien wat de valkuilen zijn en wat jij kunt doen om je nieuwe gezin tot een veilig thuis voor iedereen te maken. Ik help je graag met de opbouw van je nieuwe gezin, individueel of met de andere gezinsleden.

Kennis maken: Heb je behoefte aan meer informatie, of wil je een afspraak maken voor een kosteloos kennismakingsgesprek? Anker staat voor je klaar! (De meeste zorgverzekeringen vergoeden de consulten)

Over Anke Runia | Beusichem

Ik ben Anke Runia, echtgenote, moeder, zus, dochter, vriendin, collega, therapeut, buurvrouw, mediator en nog veel meer.
In ben een vrouw met levenservaring, verlangens, onzekerheden, kennis, vaardigheden, littekens: een vrouw die het een voorrecht vindt om de mensen die op haar pad komen te mogen begeleiden in hun zoektocht.Ik heb mij gespecialiseerd in de begeleiding van stiefgezinnen en in echtscheidingsmediation. 
Daarnaast coach ik graag cliënten met uiteenlopende vragen op individuele basis.
Ik gebruik in mijn werk vooral (elementen uit) de systemische therapie, cognitieve therapie, mindfulness, het Vat van Zelfwaardering en transformatieve mediation. Mijn missie:
Als jij de moed hebt om hulp te vragen, dan wil ik er alles aan doen om je te helpen jouw doelen te bereiken. En om samen jouw kansen en mogelijkheden te ontdekken. Die zijn er voor iedereen, ook voor jou!Wat zeggen anderen over mij? Mensen zeggen over mij dat ik nuchter, rustig en betrouwbaar ben. 

 


Foto 1 Anke Runia Klik om te vergroten

Anker coaching
Anke Runia


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!