Wat we bijdragen

Bewustwording onder de aandacht brengen

Bewustwording in Nederland wordt meer en meer belangrijk voor steeds meer mensen. Er ontstaat daarom een veelheid en diversiteit aan vormen en manieren om jezelf te ontwikkelen, te genezen en te leren over duurzaamheid en behoud van je gezondheid en je welzijn.

 

Overzicht en inspiratie

Wij bieden een helder overzicht van hetgeen er allemaal is, voor diegenenen die stappen willen zetten. In het overzicht kun je samenhang vinden, omdat leden van het netwerk elkaar kennen. Het werkt inspirerend dat de zaken op elkaar zijn afgstemd.

 

Mensen bij elkaar brengen

Het aanbod en de diversiteit is groot geworden. Daarom organiseren wij ons als een lokaal netwerk, om elkaar te kunnen vinden. Zo zorgen wij ervoor dat belangstellenden de juiste persoon vinden voor hun vraagstuk of voor hun volgende stap op vlak van bewustwording of gezondheid.

Voor onze leden is het belangrijk dat zij elkaar kunnen vinden, om te reflecteren, te delen en klanten naar elkaar door te verwijzen. Zo organiseren wij ons als een lokaal netwerk, om elkaar te ontmoeten. Bovendien leidt samenwerken in een lokaal netwerk tevens tot professionalisering.

 

Een podium voor de stad en omgeving

Wij willen een podium verschaffen aan datgene wat er leeft en gebeurt op het gebied van bewustwording en duurzaamheid in de stad en omgeving. Wij brengen leden en activiteiten samen in een netwerk, en werken als netwerk ook samen met anderen die raken aan de missie.

 

Meedoen als lid?

Wil je als lid delen in de energie van Bewust Culemborg? Heb je zin om andere leden te leren kennen, te netwerken en van elkaars aanwezigheid te genieten? Dan ben je van harte welkom bij onze activiteiten. Met jouw gegevens, een aanbeveling en op uitnodiging van een van onze ambassadeurs, nemen wij je graag op in ons ledenbestand.

Schrijf je hier in!

Meer informatie over lid worden

 

Meedoen als gastlid?

Ook als je niet-lid bent, kun je meedoen. Onze ontmoetingsbijeenkomsten staan open voor alle bewuste ondernemers. In onze agenda nemen wij ook activiteiten op van anderen dan uitsluitend leden. De criteria voor een dergelijke activiteit en haar organisatie is globaal alsvolgt:

  • activiteit draagt bij aan de missie: duurzaam, gezond en plezierig samenleven
  • activiteit is voor een breed publiek bedoeld
  • de organisatie draagt Bewust Culemborg een warm hart toe en onderhoudt relaties met haar leden

Bij vragen kun je info AT bewustculemborg DOT nl

De samenleving die wij voor ogen hebben,
is een wereld waarin mensen bewust, in balans en vrij zijn.