Bewust Culemborg | Coördinator/Inspirator Coördinator/Inspirator

Ilse Schuts  is coördinator van het lokale bewuste netwerk in Culemborg. Zij werkt samen met groepen leden aan een inspirerend klimaat in Culemborg en omgeving, om duurzaamheid, gezondheid en de voordelen van persoonlijke groei te promoten. Met collega coördinatoren in andere plaatsen, geeft zij inbedding aan Bewust Culemborg in Bewust Nederland.

Ilse heeft besloten om bewust te willen leven en duurzaam te kiezen. Culemborg is voor Ilse een plek gebleken waarin voortdurend groepen en projecten ontstaan die hiermee bezig zijn. Door elkaar te bevestigen, te horen en te zien (in plaats van beconcurreren), vergroten wij onze eigen mogelijkheden en impact. Als spin in het web gaat Ilse steeds op zoek naar de gezamenlijke stip aan de horizon.

De uitdaging voor Ilse zit hem in het brengen en zien van verbinding en samenhang in het geheel. Haar uitgangspunt is, dat alles er al is, om dat vervolgens zichtbaar te maken. Daarmee wordt een bewustere manier van leven toegankelijk, een leven waarin je (nog) meer kunt zijn wie je in wezen bent.
 

Ontmoeten. Ontwikkelen. Inspireren. Samenwerken.

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Ergonomie Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnig-creatief Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Rituelen en symboliek Shiatsu Therapie Sterven, Rouw en Uitvaart Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding

De samenleving die wij voor ogen hebben,
is een wereld waarin mensen bewust, in balans en vrij zijn.

Bewust Nederland