Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Kennismakingsworkshop Zhineng Qigong
DI 30 juni | 10.00-12.30 uur | Culemborg

2e dagdeel: 10 juli van 10 uur tot 12.30 uur
40,00 | Voor twee dagedelen, inclusief thee en geluids- en of videomateriaal


In de afgelopen tijd is er veel in ons leven veranderd. Waar het naartoe beweegt is nog onduidelijk. Des te belangrijker om ontspannen en kalm te zijn, je lichaam goed te verzorgen. Je van binnenuit verbonden te voelen met een grotere bron. 

Als je hiernaar verlangt kan Zhineng Qigong iets voor je betekenen. Een cursist omschrijft Zhineng Qigong als volgt: Op een zachte, eenvoudige manier bewegen en ontspannen, met veel resultaat. Een andere cursist geeft me terug: Marli is sensitief, ze biedt veiligheid en vertrouwen. Marli is uiterst zorgvuldig, evenwichtig en spitsvondig tegelijk. Ze leeft haar visie.

In een kennismakingsworkshop ervaar je de kracht en eenvoud van deze prachtige vorm van ‘Chinese yoga’. Bovendien geeft het je tools in handen om zelf zorg te dragen voor je levensenergie, je immuniteit en vitaliteit. 

We leren een oefening aan die je in je lichaam brengt. En die je naderhand thuis kunt blijven doen, al dan niet met ondersteunend materiaal. Mocht je hierna de smaak te pakken hebben....van 20 tm 24 juli bied ik een Zomer-Qigong-Special aan: Elke dag buiten Zhineng Qigong doen tussen 10 - 11.15 uur.

In verband met Corona is de leslocatie een rustige, ruime groenstrook, vlakbij de Lange Dreef. 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem gerust contact met me op. Ook als je interesse hebt, maar verhinderd bent op deze dagen. Of neem een kijkje op mijn website 

Informatie + Aanmelden » Tijd voor zijn | Marli Schaminee

tijdvoorzijn.nl

Buitenlocatie
Nabij de Lange Dreef
Culemborg

Marli Schaminee
06 33 222 130
marli AT tijdvoorzijn DOT nl

Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!