Praktijk voor holistische verloskunde | Culemborg

Met de Praktijk voor Holistische Verloskunde bied ik begeleiding en zorg aan zwangere vrouwen en hun partner. Aanstaande ouders die met aandacht stil willen staan bij de zwangerschap en geboorte van hun kind. In deze tijd is er meer en meer behoefte aan het bewust ervaren van de komst van nieuw leven. Zwanger zijn en bevallen zijn immers gebeurtenissen voor het leven.

Een liefdevol welkom is iets wat elk kind bij zijn geboorte mag ontvangen. Jou als barende vrouw in je kracht en overgave te laten zijn zie ik als een essentieel onderdeel hiervan. Ik ervaar het als mijn roeping om hier aan te mogen bijdragen.

Ik ben gespecialiseerd in watergeboorten en homeopathie tijdens zwangerschap en bevalling. Tevens werk ik nauw samen met acupuncturisten, osteopaten en zorgverleners uit andere disciplines.
Neem gerust contact op voor een orienterend gesprek.

Over Marieke Verschelling | Culemborg

Praktijk voor Holistische Verloskunde
Marieke Verschelling

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleding Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg