Adviseur sociale veiligheid | Vertrouwenspersoon | Culemborg

Vertrouwenspersoon

Als extern vertrouwenspersoon begeleid ik werkgevers met de wettelijke plicht om een veilige werkomgeving te bieden aan werknemers. In een veilige werkomgeving kunnen medewerkers optimaal functioneren en zich ontwikkelen om het beste te geven voor hun bedrijf. Ik geef voorlichting en informatie over (on)gewenste omgangsvormen en adviseer en inspireer bestuur en management. Daarnaast sta ik naast een medewerker die te maken heeft met ongewenst gedrag. 

Verder begeleid ik bestuurders van sportverenigingen bij preventie van seksueel overschrijdend gedrag. Ik ondersteun hen bij het opzetten, implementeren en aanscherpen van beleid om plezierig sporten te stimuleren. 

Met als gezamenlijk resultaat een open klimaat waarin omgangsvormen en grenzen duidelijk zijn en de kans op nieuwe slachtoffers tot een minimum gereduceerd is!

Coach

Bekrachtigen van veerkracht, die er al is: dat is mijn uitgangspunt bij coaching (gecertificeerd NLP-coach en Stresscounselor). Met als resultaat dat je zelf bij oplossingen komt en vanuit kracht anders met situaties of veranderingen in je leven omgaat.    

Over Erika Hendriks | Culemborg

Na vele jaren gewerkt te hebben in de financiële dienstverlening heb ik besloten het roer om te gooien en mijn hart te volgen. Ik draag graag bij aan veiligheid; veilig zijn bij jezelf, in een veilige omgeving opgroeien, sporten en werken. Een gevoel van veiligheid is nodig om je optimaal en blijvend te kunnen ontwikkelen. Ik geloof dat je door te werken aan het ontwikkelen van veerkracht onveiligheid het hoofd kan bieden. Vanuit meer veerkracht naar meer veiligheid: Veer(be)krachtiger dus!


Foto 2 Erika Hendriks Foto 9 Erika Hendriks Klik om te vergroten

Erika Hendriks


Professionals in de categorie Organisatieontwikkeling en advies

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg