Werkplek op maat en Productergonomie | Beusichem

Als ergonoom draag ik graag bij aan de fysieke gezondheid van ondernemers en werknemers door werkplekken op maat in te stellen. Ik richt al ruim tien jaar met zorg ergonomische werkplekken in, van kantoor en flexplek tot balie en treincabine.

Daarnaast haal ik veel inspiratie uit mijn werk binnen de productontwikkeling. Sinds 2002 werk ik met veel plezier samen met verschillende producenten en industrieel ontwerpers om een product ergonomisch optimaal af te stemmen op de gebruiker. Het product wordt door deze samenwerking mooi maar ook zeer functioneel. Wanneer de ergonomie van een product klopt kan iemand er goed mee werken; het product sluit dan aan bij het menselijk lichaam en haar mogelijkheden.

Over Elmar Dekker | Beusichem

Ik ben afgestudeerd als MTS Werktuigbouwkundige, en daarna als Bewegingstechnoloog (ergonoom) aan de Haagse Hogeschool. Kort na mijn opleiding startte ik mijn bedrijf Kinova. Sindsdien geef ik ergonomische adviezen voor het goed instellen van werkplekken, ergonomisch advies bij productontwikkeling en ben ik zelfstandig uitvinder.
Op mijn website staan vele voorbeelden van projecten die ik deed.

Werken met hout is een grote hobby van mij. Sinds 2013 geef ik houtworkshops in Frankrijk op de creatieve Camping 'Charme'. Sinds 2016 geef ik ook houtworkshops aan huis.
Voor een impressie en foto's, zie mijn eigen facebook pagina.

Kinova
Elmar Dekker

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleding Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg