Argentijnse Tango Culemborg | Culemborg

De Argentijnse tango is een dans van verbinding en ontspanning, improvisatie en verstilling, van vreugde, passie en elegantie. Vanuit het lopen werkt men aan de communicatie in de ‘tangotaal’ waardoor er ‘een gesprek’ op de dansvloer ontstaat. Het bewust lopen draagt bij aan zelfvertrouwen, balans en een goede houding. In de lessen wordt het focus gelegd op het contact tussen de danspartners, en vanuit de ontspanning naar de persoonlijke interpretatie van de muziek te komen. Dansen is voor mij, een passie en een intense beleving van het leven die heel diep gaat.

Docenten Roberto Rizzo en Jolanda Walder

Waar: Dansstudio, van Buijtenestraat 3, Culemborg
Wanneer: maandag en donderdag avond, de lessen duren 1,15 min.
proefles: iedere maandag en  donderdag avond (prijs 10,- euro p.p.)

Cursus van 8 lessen Prijs: 120,- euro p.p.

Prive' lessen 50,- euro (1,15 uur)
voor aanmeldingen neem je contact op met
Roberto Rizzo

mobiel:

voor meer info: tangoblog

Over Roberto Rizzo | Culemborg

Tangodanser Roberto Rizzo verzorgd tango lessen, workshops en demonstraties en tango vakanties.

Roberto, geboren in Napels, Italie, is naar Nederland gekomen in 1989. Sindsdien heeft hij als fotograaf en filmer gewerkt. Toen hij klein was danste hij al met zijn moeder. In Amsterdam heeft hij ervaring opgedaan in Afrikaanse dans en Capoeira. In 2002 kwam Roberto in contact met de Argentijnse tango en dat raakte hem diep. Hij vind in de traditionele tango muziek de thematiek en de passie van de Napolitaanse Belcanto terug.

Roberto Rizzo heeft met verschillende tango partners ervaring opgedaan, zoals Lizelot de Stigter en Willemijn van de Boer. Op dit moment werkt hij samen met Jolanda Walder, Mira van de Griendt en Chaja Kauffman.

R.Rizzo/Film-fotografie-Tango-Healing Tao
Roberto Rizzo

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kleding Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Rituelen en Cermonies Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding