Energetisch Gezinstherapeut NEI- therapeut

Praktijk Epona
Beusichem

Niet verwerkte emoties, soms heel klein, soms groot kunnen een blokkade veroorzaken in het lichaam en daarmee een lichamelijke reactie doen ontstaan. Met NEI kom je snel tot de kern. Van klacht naar kracht.

Je hebt fysieke klachten. Misschien ben je al naar de dokter geweest, zijn er al meerdere onderzoeken gedaan, maar is er niet echt een oorzaak gevonden. Of er is wel een oorzaak gevonden maar deze kan niet verholpen worden of die verklaart niet waarom jouw klachten zo heftig zijn.  

Je zit niet lekker in je vel, komt jezelf tegen in een steeds terugkerend gedragspatroon en het lukt je maar niet om daar uit te stappen. Onverklaarbare vermoeidheid, wisselende stemmingen, buikpijn, rugklachten, allergieën, slaapproblemen, hoofdpijn, concentratie-problemen, darmklachten, spier- of gewrichtspijnen, burn-out.

Heeft je kind heeft onverklaarbare driftbuien, angsten, slaapproblemen, allergieën of blijft maar in bed plassen? Is het heel gevoelig voor prikkels en emoties van anderen, weet zich niet goed te uiten en is daardoor stilletjes en terug getrokken ? Of heeft je kind last van boze of verdrietige buien en zit het vooral zichzelf in de weg? 

Denk dan eens aan NEI-therapie. Onder bijna iedere aandoening zit ook een emotionele component. Niet verwerkte emoties, soms heel klein, soms groot kunnen een blokkade veroorzaken in het lichaam en daarmee een lichamelijke reactie doen ontstaan. Deze reactie kan heftig zijn, maar soms ook juist klein. 

Natuurgerichte therapieën zoals NEI gaan heel goed samen met reguliere zorg, ze kunnen elkaar zelfs versterken. Mijn consulten worden (deels) vergoed door een groot aantal zorgverzekeringen vanuit de aanvullende verzekering.

Meer informatie ? Kijk op mijn website praktijkepona wat ik voor jou of jouw kind kan betekenen. 

Over Praktijk Epona


Praktijk Epona

Angelique Driesen

Voorkoopstraat 3
4112NM Beusichem

Lid van beroepsvereniging

Energetisch Gezinstherapeut NEI- therapeut