Carys Reiki en Massage | Culemborg

Carys biedt u ontspanning voor lichaam en geest door het geven van Reiki, eventueel in combinatie met massage.

Reiki is helen met je handen. Het is een Japans woord dat universele levenskracht betekent. ​Universele levenskracht is de energie die zit in alles dat leeft. Het is overal om ons heen, in de aarde, de lucht, de natuur.

Door mijn handen op verschillende plaatsen op uw lichaam te leggen, geef ik helende energie door aan u. Hierbij neem ik de zeven chakra’s (energiepunten) in het lichaam als leidraad, maar voel ook zelf aan waar het het meest nodig is. Tijdens de behandeling gebruik ik soms ook edelstenen.

Een Reiki behandeling brengt dat wat niet in evenwicht is weer in balans, dit kan zijn op lichamelijk, psychisch of spiritueel gebied. Tevens geeft het een diepe ontspanning en bevordert het het zelfhelend vermogen van het lichaam. ​

Reiki helpt onder andere bij vermoeidheid, drukte, stress, verkoudheid en hoofdpijn. Een reeks Reiki behandelingen kan ondersteuning bieden bij persoonlijke groei en deze stimuleren.

De Reiki-energie gaat moeiteloos door kleding heen, dus u kunt deze gewoon aanhouden.

Reiki is een goede aanvulling op reguliere geneeskunde, maar is geen vervanging van een arts.

Over Annemarie van den Heuvel | Culemborg

Ik stel me graag aan u voor: Annemarie van den Heuvel.​

Ik ben Reiki Master (aangesloten bij Reikivereniging Cirkel) en heb massagecursussen gedaan. Buiten mijn eigen praktijk, masseer ik ook bij Thermen Houten. ​

De naam Carys komt uit het Welsh en wordt uitgesproken als Kerris. Het is afgeleid van het Welshe woord 'câr' dat 'houden van' betekent. Ik heb in Wales gestudeerd en gewoond en voel een sterke band met dit land.

​Een aantal jaren werd ik me ervan bewust dat ik hooggevoelig ben en ben ik op zoek gegaan naar een mooie manier om die gevoeligheid te uiten. Ik begon met Reiki en al snel werd duidelijk dat mijn handen een krachtige energie hebben.

​In ontspanningsmassage en Indiase hoofdmassage vond ik een goede aanvulling.

​​Mijn intuïtie is sterk gegroeid en helpt me emotionele en lichamelijke blokkades bij mijn cliënten op te heffen.

​ ​Met Reiki en massage wil ik u ontspanning, heling en energie geven, zodat u geestelijk en lichamelijk beter in balans komt.


Foto 1 Annemarie van den Heuvel Klik om te vergroten

Carys Reiki en Massage
Annemarie van den Heuvel


Professionals in de categorie Reiki en magnetiseren

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg