Karma onderzoek in de biografie | Culemborg

Achter het beeld van de biografie van dit leven gaat nog een ander beeld schuil: het beeld van de karmische biografie. Dat is de biografie die jij als individualiteit doormaakt door de tijden heen, steeds op een andere plaats en in een andere verschijningsvorm. Daar, in die karmische biografie zijn al veel dingen gebeurd, heb je veel dingen ervaren en ontwikkeld. En die werken door in het verloop van de biografie van dit leven.

Ervaringen van de vorige keer worden omgezet in krachten voor dit leven. De thema’s liggen a.h.w. klaar. Pak je ze op of word je slachtoffer? De keuze is aan jou. Iedereen pakt zijn pakketje op een andere manier op. Zo zie je dat kinderen uit 1 gezin met dezelfde ouders verschillende thema’s oppakken en vanuit de jeugd meenemen naar de volwassenheid.

In de biografie en karma cursussen nemen we de kijk op karma in een onderzoekende houding mee.

Zie voor meer informatie en aanbod cursussen de website annabaudoin

 

 

Over Anna Baudoin | Culemborg

Op mijn 18e jaar startte ik in de verpleging. Ik wilde mensen helpen. Dat is mijn hele leven zo gebleven. Actief in de gezondheidszorg zowel in de verzorging als in de psychische zorg.

Tijdens mijn werk in de verpleging voelde ik al snel de behoefte om gesprekken te voeren met de patiënten, maar er was geen plaats voor. Ik zag toen in dat ik daar niet op mijn plek zat: Ik stopte en wilde huisarts worden.

Mijn eerste zwangerschap heeft mijn leven toen een andere wending gegeven. De wens om mensen te helpen en te ondersteunen op psychisch vlak is altijd gebleven.

Uiteindelijk ben ik weer in de zorg gaan werken en ook in leidinggevende functies. Naast het werken in de zorg zocht ik naar opleidingen die zowel anderen als mijzelf verder in ontwikkeling brachten. Zo heb ik de opleiding kunstzinnige therapie gevolgd en later nog een opleiding beeldende therapie. Onlangs heb ik de HBO opleiding psycho-sociale hulpverlening afgerond.

De opleiding voor biografisch coach gaf mij waar ik naar op zoek was. Ik was geraakt door de werking die uitgaat van het biografisch gesprek. Het accent kwam te liggen op zingeving, dat waar je voor gaat en waar je voor staat. Het wekken van de wil naar de toekomst toe.

Het karmaonderzoek bood een nog ruimer perspectief. Het onderzoek wat nog in volle gang is en waarin ik lerend met anderen probeer antwoorden te vinden in dit grootse gebied.


Foto 1 Anna Baudoin Klik om te vergroten

Anna Baudoin

Bewust Culemborg
Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg