Yokidoki, Kinder- en jongerenyoga, Familyyoga | Culemborg

Yokidoki geeft behalve Yoga voor volwassenen ook Kinderyoga en TienerYoga-lessen. Deze lessen kunnen een steuntje in de rug zijn in de drukke wereld van vandaag. Ook kinderen en tieners die gebukt gaan onder stress leren hoe ze zich kunnen ontspannen. Het kan een ondersteuning zijn bij slapeloosheid, paniekaanvallen, hyperventilatie of andere stressgerelateerde klachten. Door de yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen komen ze uit hun hoofd en meer in hun lijf.  Ze worden sterker en soepeler in hun lijf en krijgen meer zelfinzicht en zelfvertrouwen, waardoor ze wat steviger op hun benen komen te staan. 

Op speelse wijze komen alle elementen van yoga aan bod, zoals asana's, ademhaling, meditatie en ontspanning. 

Yokidoki geeft ook losse Familyyoga-workshops. Individuele yogasessies op aanvraag.


 

Over Marien van Os | Culemborg

Marien van Os (1965) is een bevlogen docente yoga, kinder- en tieneryoga met een rijke ervaring in het geven van cursussen, workshops, bijscholingen en trainingen op het gebied van Body en Mind. Haar werk is door de jaren heen een samensmelting geworden van Yoga, Energetisch lichaamswerk en Spirituele beoefening. Ze geeft les met compassie, gemak en humor en weet bij ieder persoonlijk aan te voelen wat er nodig om nog meer gecentreerd, ontspannen en vrij te zijn.

Haar yogalessen zijn beïnvloedt door zowel westerse als oosterse inzichten, middels uiteenlopende studies, opleidingen en trainingen. Marien weet dit met passie en plezier over te brengen in haar lessen. En kan mensen inspireren om de rust in zichzelf te vinden en hun eigen levenskracht weer te laten stromen. Als teacher voor de Art of Living Foundation geeft ze op vrijwillige basis Happiness-cursussen en Ademworkshops, die mensen op effectieve wijze ondersteunen om nog positiever en vrijer in het leven te staan.

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetreflexologie Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg