De complexiteit van het (samengestelde) gezin | Beesd

Je plaats vinden binnen het (samengestelde) gezin.

Een nieuwe toekomst met een nieuwe partner, een gewijzigd gezin, een samengesteld gezin. Heerlijk om die geborgenheid weer te voelen, maar er zijn ook hindernissen en teleurstellingen.

Ik ben Gert Blom en werk als systemisch opsteller. Mijn specialiteit ligt in individuele opstellingen met als thema, ‘je plaats vinden binnen het samengestelde gezin’. Ook kan ik je helpen bij andere thema’s en soms organiseer ik groepsopstellingen.

Door middel van een familieopstelling laat ik je zien waar het in jouw leven werkelijk over gaat. Je krijgt een helder inzicht in het thema dat op dit moment in jouw leven speelt en je leert zien waar het zijn oorsprong vindt binnen jouw gezin van herkomst.
Een systemische opstelling kan de hindernissen en knelpunten zichtbaar maken waarmee gezinnen, en in het bijzonder samengestelde gezinnen, vaak te maken krijgen. Vervolgens kan de bereidheid ontstaan om de oude plek los te laten en samen op zoek te gaan naar de meest gepaste plek in het (nieuwe samengestelde) gezin.

Heb je hulp nodig rondom dit thema? Neem dan gerust contact met mij op voor een kennismaking.

 

Over Gert Blom | Beesd


Foto 1 Gert Blom Foto 2 Gert Blom Klik om te vergroten

Gert Blom


Professionals in de categorie Familie- en systeemopstellingen

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!