Honden Beusichem - e.o. / individuele uitlaatservice & moderne, positieve training | Beusichem

  • Modern, positief en bewust.
  • Individuele wandelingen & direct vanuit jouw huis.
  • Aandacht voor Speuren & Ontspanning.
  • Trainingsadviezen op maat.

Ik laat je hond graag voor je uit. En ik bied meer dan een wandeling!

Door mijn achtergrond als trainer en liefhebber van een positieve, respectvolle omgang met honden kijk ik echt naar je hond. Onderweg train ik wat je hond helpt voor een ontspannen wandeling. Bijvoorbeeld het lopen aan een ontspannen lijn, en makkelijk en blij bij me komen zodat hij los kan.

Ook moe en voldaan in zijn bolletje

Ik stem me af op wat jouw hond nodig heeft en we gaan echt sámen op pad. Het belangrijkste van een wandeling is niet zozeer fysiek moe worden, maar mentaal; ik zal je hond lekker laten snuffelen en doe speurspellen. Dan komt hij voldaan thuis en kan lekker ontspannen alleen zijn totdat jij er weer bent.

Training

Heb je vragen over bepaald (probleem)gedrag van je hond? Ook dan help ik je graag! Ik werk met de mooie en effectieve principes van clickertraining en moderne kennis over hondengedrag. Ik stem me af op jouw dier, want ieder dier is anders en uniek. Vanuit die visie vind ik dat training heel veel kan brengen, maar dat een dier ook van zichzelf is. Niet alles is te hertrainen of hoeft getraind.

Beeldend kunstenaar

Ik ben naast hondenwandelaar ook beeldend kunstenaar en creatief ondernemer.

Over Suzanne Huijs | Beusichem

Ik ben geboren in Tilburg (1970) en woon en werk sinds 2010 in het mooie Betuwse Beusichem.

Honden

Als ik met honden ben houd ik ervan me af te stemmen op een dier, te trainen en echt samen op pad te zijn. Dit bied ik ook met mijn uitlaatservice. Het zijn individuele, ontspannen en fijne wandelingen die ik maak. Direct vanuit jouw thuis. En ik vind het leuk kennis over hondengedrag over te dragen aan jou als eigenaar. Zodat jij en je hond nog beter op elkaar afgestemd raken.

Sinds 2005 geef ik professionele hondentraining, waarbij de natuurlijke taal van het dier, clickertraining en persoonlijke aandacht voor mens en dier vanaf het begin centraal staan. Ik houd ervan denken en gevoel, wetenschap en intuïtie te gebruiken. In juli 2015 richtte ik mijn Uitlaatservice op.

Beeldend kunstenaar

Ik ben naast hondenwadelaar ook beeldend kunstenaar en creatief ondernemer. Op mijn andere website zie je het werk dat ik maak: suzannehuijs(punt)nl

Honden Beusichem - e.o. / uitlaatservice en training
Suzanne Huijs

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg