Personal Coaching | Tiel

Onze levensweg is grillig en onvoorspelbaar. We ervaren allemaal wel momenten in het leven waar we ons geen raad mee weten of situaties die zich om onverklaarbare reden telkens herhalen. Ook krijgen we meerdere keren te maken met situaties die ons onbekend zijn, waar we geen ervaring mee hebben. Ze kunnen leiden tot relationele problemen (zowel privé – als werkgerelateerd), angsten, schuldgevoelens, onzekerheid, te veel of te weinig verantwoordelijkheid nemen, leiding geven / - accepteren, enz..

Middels een intensieve persoonlijke begeleiding help ik u een andere weg in te slaan, c.q. een oplossing te vinden. Na een kennismakingsgesprek, stel ik u een traject voor met een duidelijk doel. Het aantal sessies is afhankelijk van de problematiek en de oorsprong ervan.

De omgeving waarin de gesprekken plaats vinden, kan variëren. Wanneer het weer het toelaat en de cliënt er mee instemt, wordt er veel gewandeld. Op het water coachen is ook een optie. De locatie wordt in overleg vastgesteld.

In een coachingstraject gaat het veelal om het krijgen van inzicht in de oorsprong van het eigen (onbewuste) gedrag en het aanleren van nieuwe vaardigheden om de problemen die je ondervindt op te lossen. Het gaat hierbij dus om structurele ontwikkelingen in de manier waarop jij in het leven staat.

Over Johan Caneel | Tiel

Caneel Personal Coaching
Johan Caneel

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleding Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg