Biografisch coach | Culemborg

Vaak dient zich de noodzaak om te veranderen onverwacht en ongewild aan. Of er sluimert al langer ongenoegen over je werk, je relatie of je gezondheid en dwingt het je tot maken van nieuwe keuzes.

In het biografiegesprek kijk je naar de grote en kleine gebeurtenissen in je eigen levensverhaal. Wat levert dat op?

De thema’s, patronen en overtuigingen worden duidelijk die jou in de weg kunnen staan om nieuwe stappen te zetten.Waarom een biografiegesprek?

Je wilt een nieuwe richting inslaan maar je weet niet hoe
Er dient zich onverwacht een noodzaak tot veranderen aan
Met je werk, relatie of je gezondheid laat het te wensen over
Je hebt niet echt problemen maar je zou zo graag meer inzicht willen hebben hoe je leven is verlopen
Je bent opgebrand maar weet niet hoe het verder moet

Kortom je bent op zoek naar antwoorden en wilt je bewust worden van de richting die je op wilt gaan. 

Voor meer informatie zie de website annabaudoin 

Over Anna Baudoin | Culemborg

 

Op mijn 18e jaar startte ik in de verpleging. Ik wilde mensen helpen. Dat is mijn hele leven zo gebleven. Actief in de gezondheidszorg zowel in de verzorging als in de psychische zorg.

Ik werkte in de zorg en ook in leidinggevende functies. Naast het werken in de zorg zocht ik naar opleidingen die zowel anderen als mijzelf verder in ontwikkeling brachten. Zo heb ik de opleiding kunstzinnige therapie gevolgd en later nog een opleiding beeldende therapie. Een aantal jaren geleden heb ik de HBO opleiding psycho-sociale hulpverlening afgerond.

De opleiding voor biografisch coach gaf mij waar ik naar op zoek was. Ik was geraakt door de werking die uitgaat van het biografisch gesprek. Het accent kwam te liggen op zingeving, dat waar je voor gaat en waar je voor staat. Het wekken van je wil naar de toekomst toe.

Het karmaonderzoek bood een nog ruimer perspectief. Het onderzoek wat nog in volle gang is en waarin ik lerend met anderen probeer antwoorden te vinden in dit grootse gebied.

 


Foto 1 Anna Baudoin Klik om te vergroten

Anna Baudoin


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg