Coach voor passiegedreven zelfstandigen die graag met mensen werken. Ik reik intuïtief precies aan w | Culemborg

Ben je gepassioneerd over je werk en wil je dat je initiatief of onderneming gaat stromen? Of wil je groeien als ondernemer, initiatiefnemer of coach? En doe je aan zelfreflectie en bewustzijnsontwikkeling?

Wil jij helderheid krijgen over wat jouw volgende stap is? De goede dingen goed doen door dicht bij jezelf te blijven? En de samenwerking met anderen soepeler laten verlopen? Of meer omzet maken en nog veel meer superleuke klanten aantrekken? En ben je op zoek naar een goede spiegel die bij jou past?

AANSLUITEN OP WAT JIJ NODIG HEBT 
Als ervaren ondernemer en coach denk, voel en loop ik met je mee. Met mijn support ontmantelen dat wat jou tegenhoudt om verder te groeien, en we bepalen samen welke stappen je nú kunt zetten om je initiatief of onderneming verder te brengen. Én om er zelf van te groeien. Want voor mij zijn ondernemer en onderneming één. Jouw persoonlijke groei is de groei van je onderneming en omgekeerd.

Met mijn spiegel blijf je dicht bij jezelf. Met mijn presence en sensitiviteit reik ik je precies aan wat jij nodig hebt om dieper te kijken zonder eruit te schieten. Ik laat je zien hoe je authentiek, integer en verbonden kunt ondernemen. In het moment, van praktisch tot strategisch, van inhoudelijk tot persoonlijk. Door contact te maken met jouw essentie ga je precies die stappen zetten die passen bij jou, en halen we uit jou wat erin zit. En jij weet het al: er zit méér in. 

Over Lars Lutje Schipholt | Culemborg

Ik heb 20 jaar ervaring als ondernemer en is afgelopen 5 jaar bijna fulltime bezig geweest op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik ben ervaren coach en facilitator of aanjager van samenwerkingstrajecten waarbij meer van hetzelfde niet (meer) werkt.

Ik ben van verbinden en versnellen: relaties leggen, concrete stappen voorwaarts, van denken naar doen. Je voelt je gehoord en erkend in wat je wilt en nastreeft, en je komt in beweging. Niet onbezonnen, maar dicht bij jezelf en jouw werkelijke kracht. Dat effect heb ik nou eenmaal op mensen, vooral op ondernemers en mensen die hun passie willen leven.

Ik ben ook van vertragen en verdiepen. Zodat je meer bewust wordt van wat je voelt, en wat er dieper van binnen gaande is en gebeurt in interactie met anderen. Mijn kracht is om met feilloze intuïtie raak te schieten, recht in het hart.

Agenda De Katalysator

maart 2019

Workshop Presence. Leer je sensitiviteit in te zetten als kracht

DI 26 mrt 13.00 uurZelfrealisatieworkshop
Workshop Presence. Leer je sensitiviteit in te zetten als kracht

Workshop leer je gevoeligheid in te zetten als kracht. Wil jij ervaren wat de sleutel is tot flow en presence? Wil jij vanuit gemak werken? Doen wat klopt voor je in plaats van doen wat ‘moet’? Leren aanvoelen wat de volgende stap is?
De Katalysator
Lars Lutje SchipholtCulemborg

april 2019

Supervisie en intervisie

VR 12 apr 10.30 uurZelfrealisatietraining
Supervisie en intervisie

Wil jij groeien in je werk? Regelmatig op een verdiepende manier stilstaan bij hoe jij het doet? Waarbij jij je voldoende op je gemak voelt om jezelf bloot te geven? En zoek je een laagdrempelig alternatief voor coaching?
De Katalysator
Lars Lutje SchipholtCulemborg
Infromatiebijeenkomst gratis loopbaan coaching

VR 12 apr 15.30 uurCoaching - Loopbaancoachinginformatiebijeenkomst
Infromatiebijeenkomst gratis loopbaan coaching

Ben je op zoek naar werk dat bij je past en waar je het naar je zin hebt? Als loopbaan coach kan ik jou als zelfstandige, werknemer of leidinggevende in korte tijd helpen stappen te maken. Met nu een mooi aanbod: gratis loopbaan coaching twv €600,-.
De Katalysator
Lars Lutje SchipholtCulemborg

mei 2019

Workshop: de kracht van hoogsensitiviteit

VR 31 mei 13.00 uurZelfrealisatieworkshop
Workshop: de kracht van hoogsensitiviteit

Ben je ondernemend en loop je telkens tegen dezelfde obstakels aan? Of doe je vaak je best maar levert het niet op wat je wilt/verwacht? En wil je graag meer inzicht krijgen wat er gebeurt in jezelf en in interactie met anderen?
De Katalysator
Lars Lutje SchipholtCulemborg

Foto 1 Lars Lutje Schipholt Foto 2 Lars Lutje Schipholt Klik om te vergroten

De Katalysator
Lars Lutje Schipholt


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg