Zelfontwikkelaar - om te komen tot je kern | Culemborg

Het raakt mij dat er zoveel millennials last hebben van stress en in grote getale burn-out gaan. Dit zou komen door te hoge werkdruk en het ontbreken van een vast contract. Dit is in mijn ogen echter niet de oorzaak, maar de aanleiding. Niet de situatie bepaalt hoe je je voelt, maar hoe je omgaat met die situatie. De oorzaak komt niet van buitenaf, maar van binnenuit.

De oplossing moet dus ook van binnenuit komen: jezelf goed kennen én van daaruit jezelf goed kunnen managen is de basis om succesvol te zijn op de werkvloer. Als mensen de ruimte krijgen om zich persoonlijk te ontwikkelen kunnen ze hun ambities en talenten waarmaken Hierin investeren verlaagt het ziekteverzuim en zorgt voor bevlogen medewerkers. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Ik zie het als mijn missie om organisaties millennialproof en millennials organisatieproof te maken. Dit doe ik enerzijds door organisaties inzicht te geven in hoe je millennials binnenhaalt en bevlogen aan het werk en uit de burn-out houdt en anderzijds door starters op de werkvloer inzicht te geven in hun eigen gebruiksaanwijzing als basis voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Omdat dé millennial niet bestaat, ga ik samen met hen op zoek naar hun unieke talenten en hun persoonlijke missie!

Over Magda Visser | Culemborg

Ik heb geen baan maar een missie!

Mijn leven was een ware zoektocht. Ik heb gitaarles gegeven en gewerkt als vormgever. Ik ben docent economie en levensbeschouwing geweest. Ook heb ik enkele jaren de financiële administratie van een non-profitorganisatie gerund en jarenlang cursussen meditatief tekenen en schilderen gegeven. Ik ben zowel economisch als theologisch geschoold, maar het was het allemaal niet. Eigenlijk heb ik nooit echt geweten wat ik wilde. Ik reageerde gewoon op wat langs kwam.

Wat ik wel wist dat ik moest voldoen aan wat ik dacht dat men van mij verwachtte en dat ik alles zo perfect mogelijk moest doen. Vijfentwintig jaar geleden ging dat dan ook fout en kwam ik stil te staan, zowel fysiek als mentaal. Ik moest wel een ander pad inslaan en ik ben op zoek gegaan naar wie ik nou eigenlijk echt was en wat ik nou eigenlijk echt wilde met mijn leven. Na weer totaal andere studies, dit keer op het gebied van coaching, het enneagram en systemisch werken, heb ik alweer geruime tijd een coachpraktijk waarin ik millennials ondersteun in het zicht krijgen op hun eigen gebruiksaanwijzing.

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik zie wat er gebeurt wanneer iemand zichzelf gaat ontdekken: er komt ruimte, ogen gaan stralen, energie komt vrij. Als een millennial na afloop van een inzichtgevende sessie vraagt om een handstand te mogen maken om uiting te geven aan haar euforie over wat ze ontdekt heeft, ja, dan slaat ook mijn hart op hol!

Zelfontwikkelaar
Magda Visser


Professionals in de categorie Coaching - Bedrijfscoaching

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg