Art of Living Culemborg | Culemborg

'Adem je hoofd leeg en je hart vol'
In het Happiness programma leer je de Sudarshan Kriya. Dit is een unieke ademtechniek die in korte tijd ons hele systeem harmoniseert door het te zuiveren van opgehoopte stress. Het verwijdert stress, vermoeidheid en negatieve emoties als boosheid, frustratie en depressie: je voelt je in korte tijd weer kalm en tegelijkertijd energiek, gefocust en ontspannen. 

Het programma bevat verder:
-praktische kennis gestoeld op eeuwenoude vedische kennis, om met de dagelijkse uitdagingen van het leven om te gaan
-verschillende ademhalingstechnieken, yoga, stretching, ontspanningsoefeningen en meditaties
-interactieve processen die negatieve patronen helpen doorbreken. 

Positieve effecten van het Happiness programma: 

  • Sterke vermindering van stress en negatieve emoties
  • Meer geestelijke en fysieke ontspanning & balans
  • Meer energie, werk- en levenslust
  • Verbeterde hersenfuncties als mentale rust, helderheid, focus & concentratie
  • Herstel van normale slaappatronen
  • Vermindering van depressie
  • Verbetering van hartfunctie & normalisatie van bloeddruk

Stichting Art of Living is een educatieve, humanitaire, non-profit wereldorganisatie die zich wijdt aan het tot stand brengen van vrede en een stressvrije samenleving. De organisatie is in 1982 opgericht door Sri Sri Ravi Shankar en is nu een van de grootste vrijwilligersorganisaties ter wereld. De doelstelling is om mensen vanuit allerlei achtergronden, culturele tradities en religies samen te laten komen en naar een stress vrije, geweldloze samenleving te streven.

"You clean your windows, you wash your clothes, but you forget to wash this mind" , Sri Sri Ravi Shankar

Over Marien van Os | Culemborg

Stichting Art of Living is een educatieve, humanitaire, non-profit wereldorganisatie die zich wijdt aan het tot stand brengen van vrede en een stressvrije samenleving. De organisatie is in 1982 opgericht door Sri Sri Ravi Shankar en is nu een van de grootste vrijwilligersorganisaties ter wereld. De doelstelling is om mensen vanuit allerlei achtergronden, culturele tradities en religies samen te laten komen en naar een stress vrije, geweldloze samenleving te streven. Ze biedt naast humanitaire hulp, programma's op het gebied van stressmanagement en persoonlijke ontwikkeling.

“A disease-free body, quiver-free breath, stress-free mind, inhibition-free intellect, obsession-free memory, ego that includes all, and soul which is free from sorrow is the birthright of every human being.” - Sri Sri Ravi Shankar

Marien van Os is vrijwilliger en teacher van het Happiness-programma en organiseert samen met een team vrijwilligers de workshops en cursussen in Culemborg.


Foto 4 Marien van Os Foto 2 Marien van Os Klik om te vergroten

Art of Living team Culemborg
Marien van Os


Professionals in de categorie Ademtherapie

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg