Proeverij 12 februari

Was je erbij? en ook voor wie er niet kon zijn deze dag staan op deze pagina enkele foto's om de sfeer te proeven van De Proeverij afgelopen 12 februari in Het Weeshuis. Onderaan de pagina hebben we het programma en de deelnemers laten staan.

Deze dag smaakt naar meer! Er zijn nu al ideeën voor een weekend in mei 2018. Dus als je nu al weet dat je daaraan mee wilt doen, kun je contact opnemen met de organisatie.

Voor deze editie bedankt de organisatie alle bezoekers en deelnemers!

Nico Michielsen en Jennifer Hoogland-Alwart

Met dank aan Jacha de Jong voor de fotografie

Overzicht deelnemers:

Jennifer Hoogland
Integraal coach en trainer en begeleidt mensen met emotionele, fysieke en mentale problemen met als resultaat veerkracht. Werken met je lijf in plaats van alleen je hoofd. 'Je vertaalt het gesprek gelijk in lichamelijke uitingen. Dat is een combinatie die ik nog niet eerder tegenkwam.'  Ik coach volwassenen van 50 - 55 jaar die niet weten hoe verder in werk en privé. Wat kan ik verder uit mijn leven halen? Volwassenen van 25 - 30 die starten met hun carrière en al dan niet settelen. Hoe maak ik keuzes? Kinderen van 8 tot 12 jaar die aanlopen tegen mentale, emotionele en leerproblemen. In deze fase in het leven is het belangrijk om veerkracht te hebben. Tijdens de Proeverij heb ik een mooi aanbod, vraag ernaar!
www.jenniferhoogland.nl


KiemKracht Coaching & Counseling
Bewuster leven, meer balans, minder stress, meer genieten, minder moeten, meer rust. Ja heerlijk, maar hoe doe ik dit?
KiemKracht laat je tijdens de Proeverij ontdekken hoe Mindfulness je op een praktische manier kan helpen om te gaan met onrust, drukte, stress, pijn of tegenslag. Geniet in één van de twee workshops van ontspannende en praktische Mindfulness oefeningen, afgewisseld met zachte en energiegevende Tai Chi. Liever een kort Mini Mindfulness Momentje ervaren? Kom dan langs bij de KiemKracht-stand en ontdek - onder het genot van een lekker hapje en een leuke oefening - direct de kracht van aandacht (Mindfulness).
www.kiemkracht.nu


NenChi, Taiji & Qigong
Ontspannen bewegen met aandacht is de kern van Taiji (Tai Chi) en Qigong (Chi Kung). In deze Chinese bewegingskunst, ook wel meditatie in beweging genoemd, gaat het om langzame, vloeiende bewegingen, stevig staan, in balans zijn, coördinatie, bewegen vanuit je centrum (onderbuik) en ontspanning.
De levensenergie wordt geactiveerd, zodat deze beter door het hele lichaam kan stromen. Met als gevolg een betere gezondheid en rust in je hoofd. Geschikt voor jong en oud, gezond en niet zo gezond. Bijna alle oefeningen zijn aan te passen en bijvoorbeeld op een stoel te doen. Kom het zelf ervaren in een mini workshop op de Proeverij. 
www.nenchi.nl


Nico Michielsen
Je gezondheid in eigen handen! Reiki brengt dat wat niet in evenwicht is weer in balans, zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De werking van een Reiki-behandeling raakt je en geeft je een gevoel van geborgenheid.
Je wordt je meer bewust van je lichaam en je ervaart een diepe ontspanning. Tijdens de behandeling gaat de ademhaling langzamer, de bloeddruk daalt en gevoelens kalmeren. Na een Reiki-behandeling voel je je vaak lichter en energieker.
www.nicomichielsen.nl


Ohmm
Voor wie meer rust en balans in zichzelf zoekt kan mediteren een uitkomst zijn. Met meditatie kun je ondermeer bereiken dat je ontspant, je rust en stilte in jezelf ervaart, je je aandacht op iets vast kunt houden.
Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat meditatie een positief effect heeft op lichaam en geest. Het verlaagt de hartslag en de bloeddruk. Het laat stresshormonen zoals cortisol en adrenaline afnemen en vermindert daarmee de vatbaarheid voor stress-gerelateerde ziekten. Het ontspant het spiersysteem, synchroniseert de beide hersenhelften en bevordert zo creativiteit en vitaliteit.
www.ohmm.nl


Kinova
Als ergonoom draag ik graag bij aan de fysieke gezondheid van ondernemers en werknemers door werkplekken op maat in te stellen. Ik richt al ruim tien jaar met zorg ergonomische werkplekken in, van kantoor en flexplek tot balie en treincabine.
Werkgerelateerde fysieke klachten, zoals RSI, een stijve nek of hoofdpijn, zijn nog steeds een grote oorzaak van verzuim. Een ergonomische werkplek voorkomt dergelijke klachten en helpt bij de genezing.
www.kinova.nl


Layur
Ayurveda, yoga en meditatie vullen elkaar heel mooi aan. Ayurveda helpt om je lichaam schoon en fit te houden, waardoor al je weefsels in je lichaam goed gevoed worden en er geen blokkades ontstaan. Yoga helpt met bewustwording van je lichaam en het laten stromen van energie.
Meditatie helpt bij het kalmeren van je geest, waardoor je uiteindelijk komt bij de kracht in jezelf. Een schoon en fit lichaam met een kalme geest. Tijdens de proeverij zal er een carrousel-lezing gegeven over de combinatie van deze drieluik ayurveda, yoga en meditatie.   
www.layur.nl


Magda Adema
Ik geef yoga met meer. Daarvoor hoef je niet lenig te zijn. Ik vind het werken aan bewustwording, ontspanning, een gezonde lichaamshouding en ademhaling belangrijker! Dit kan met subtiele bewegings-, adem- en ontspanningsoefeningen die diep doorwerken dankzij de kracht van de aandacht (mindfulness).
Bij Yogacentrum Liefland ervaar je een zachte vorm van yoga, waarbij we een vriendelijke ‘innerlijke’ houding oefenen. Een goede sfeer en persoonlijke aandacht staan centraal, al ruim 20 jaar! Kom (hernieuwd) kennismaken tijdens De Proeverij! Je kunt bij mij ook zelfgemaakte jam proeven, van eigen erf en kijken hoe ik ruwe schapenwol spin. Leuk ook voor kinderen. Zij mogen het zelf proberen!
www.liefland.nl


LifeMoves
Bij Jolanda van Elswijk van LifeMoves, kun je terecht voor groepslessen Body & Mind Balance en/of een kortdurend individueel coachtraject. De taal van het lichaam is hierbij het uitgangspunt. Deze werkwijze is intens en effectief.
Via je lichaam kom je op speelse wijze tot de kern en tot nieuwe inzichten. Je gaat meer en meer ontspannen door het leven en je her-ontdekt je mogelijkheden. Het geeft je steeds een heerlijk nieuwe energie-boost en je komt helemaal tot jezelf. Tijdens de Proeverij kun je tijdens twee korte workshops proeven hoe het is om in beweging te gaan met Body & Mind Balance.
www.lifemoves.nl


Lolachi Stresscoaching en Qigong
Stress hoort bij het leven en maakt dat we optimaal kunnen functioneren. Heel belangrijk is het tussentijds weer ontspannen en opladen. In deze tijd is dat laatste niet zo eenvoudig en zijn lichamelijke en mentale klachten de prijs die wij betalen voor onze levenswijze. Tijdens de proeverij ontmoet ik je graag om te horen hoe jij je weer oplaadt en beantwoord ik je vragen over stress en coaching op basis van ACT (Acceptance and Commitment Therapy). In de interactieve lezing vertel ik je meer over stress en - wat je kunt doen bij - stressklachten. Plekje reserveren? Mail naar info@lolachi.nl of bel 06 – 23737791.
www.lolachi.nl


Albertine Veen-Brom
Ik ben advocaat, gespecialiseerd in arbeidsrecht en familierecht. Betrokken en laagdrempelig. Samen met Hubrien Meijaard - financieel adviseur/(life)planner - geef ik tijdens de Proeverij de workshop 'financiële proeverij'. We gaan het hebben over regels, geld en gevoel. Wat nu als niet alles precies volgens de regels loopt in je arbeidsrelatie? Of, wat nu als je arbeidsovereenkomst stopt. Waarmee kun je als werknemer of werkgever tevreden zijn als je uit elkaar gaat en hoe neem je eigenlijk die beslissingen? Wat is de rol van geld hier en in jouw leven? Nieuwsgierig? Kom vooral meeluisteren en meedoen!
www.veenbrom.nl


MensENkind
Het centrum waar holistische zorg en aandacht en professionele begeleiding wordt gegeven aan zwangeren, jonge ouders en hun kinderen en mensen met een zwangerschapswens. Geboorte-professionals, therapeuten, coaches en energiewerkers ondersteunen je in teamverband.
Zij zijn geschoold in zowel de reguliere zorg als in de complementaire zorg en werken integratief. Zo is de zorg en begeleiding een traject van hulp op maat van wat voor jou goed voelt en wat bij jou past. Je kunt met ons kennismaken tijdens de Proeverij.
www.mensenkind.nu


Naturijn
Natuurwinkel Naturijn is een fairtrade supermarkt met biologische (EKO) en biologisch dynamische (Demeter)producten. We verkopen alle levensmiddelen die je in huis nodig hebt. En daarnaast hebben we een ruim assortiment aan schoonmaakmiddelen.
De kracht van Naturijn is het grote assortiment aan verse producten. Van maandag tot en met zaterdag kunt u beschikken over verse biologische groenten en fruit, vlees, zuivelproducten, ambachtelijk gebakken brood en banket. Ons team helpt graag met voedingsadviezen ook voor allergieën.
www.naturijn.nl


Praktijk Fitis
Kinderen hebben verbinding nodig om geluk te voelen en tot een evenwichtige ontwikkeling te kunnen komen. Zonder verbinding en hechting leren ze niet om emotioneel stabiele relaties aan te gaan. Dit leidt van jongsafaan tot veel strijd, eenzaamheid en uiteindelijk (v)echtscheidingen.
Verbinding maken met de ander kun je op veel manieren doen, voor de ziende mens is oogcontact de belangrijkste factor. Door op elkaar af te stemmen tijdens een activiteit, zoals samen tekenen, kun je die verbinding even voelen en versterken. Ervaar dit zelf en bezoek samen met je (klein)kind de kraam van Praktijk Fitis.
www.praktijkfitis.nl


Praktijk Reflexie
De voeten worden regelmatig gezien als 'de ondergeschoven kindjes van het lichaam'. Het tegendeel is echter waar! Chronische pijn en allerlei al dan niet stressgerelateerde gezondheidsklachten kunnen met voetreflexmassage positief beïnvloed worden. Bovendien geeft elke behandeling een diep ontspannen gevoel.
Tijdens de Proeverij kan ik je laten voelen wat het verrassende effect al kan zijn van een korte voetreflexmassage. Dit effect beperkt zich uiteraard niet alleen tot de voeten, maar werkt door in het hele lichaam en de geest.
www.praktijkreflexie.nl


Kruidenkriebels
De natuur geeft ons voedsel, geneeskracht, rust en inzicht. Bewust ZIJN van en in de natuur en meestromen met de seizoenen. Dat is wat ik mensen graag laat ervaren. Daarvoor organiseer ik kruidenwandelingen, cursussen, feesten en workshops om mijn kennis met jou te delen.
De Betuwe biedt daarvoor een prachtig landschap met een enorme variëteit in kruiden die kunnen worden gebruikt voor voeding, gezondheid en zelfs genezing.  Van eigen bodem, dus met een zo klein mogelijk ecologische voetafdruk. Op de Proeverij kun je kennis maken met een paar bijzondere voorbeelden.
www.kruidenkriebels.nl


Shiatsupraktijk Culemborg
Shiatsu is een therapeutische massage die ingezet kan worden voor het verbeteren en verlichten van acute en chronische klachten zoals rug-, nek-, schouder- en andere gewrichtsklachten. Maar ook voor stress- en spanningsklachten, emotionele klachten, hoofdpijn, vermoeidheid enz.
Shiatsu is een Chinees/Japanse drukpuntmassage ter bevordering van de gezondheid en vitaliteit van lichaam en geest. De drukpunten bevinden zich op meridianen die door het lichaam stromen. Hier doorheen stroomt de levensenergie (Ki). De Ki kan door fysieke en mentale processen verstoord of geblokkeerd raken.
www.shiatsupraktijkculemborg.nl


Fredrike de Winter
Bodypercussie is een combinatie van ritme en beweging waarbij je muziek/ritme maakt op het meest eenvoudige instrument dat je altijd bij de hand hebt, je lichaam. Denk daarbij niet alleen aan klappen, stampen en het gebruik van je stem, maar ook aan het “slaan” op borstkas, dijen en knieën. Door de jaren heen zijn mijn workshops uitgegroeid tot muziekfeestjes met je hele lichaam als muziekinstrument! Als jíj er bent kunnen we beginnen!
Elke keer geniet ik weer van de vitale energie en het plezier. Je bij mij terecht voor workshops, teambuilding, als je iets te vieren hebt, enz. En ik organiseer workshops op open inschrijving bij ’t Hart op zolder in Schalkwijk.
www.fredrikedewinter.nl


Stadswerkplaats Culemborg
'Maken, meedoen & delen' is het motto van de Stadswerkplaats: een beschermde en herkenbare werk- en ontmoetingsplaats waar ruimte is voor ieders creativiteit en talent - in de breedste betekenis van het woord - en waar kennis en ideeën worden gedeeld.
Bij alles wat we maken, laten we zo veel mogelijk anderen meedoen. Daarbij delen we niet alleen de werkplaats, maar ook onze ideeën, kennis en ervaringen.
www.stadswerkplaats-culemborg.nl


Vipassana Culemborg
Vipassanameditatie is een Boeddhistische vorm van meditatie. Het wordt ook wel ‘inzichtsmeditatie’ genoemd. Het is een methode van zelfobservatie, die je meer inzicht geeft in de patronen van je geest en je helpt meer in het nu te leven.
Regelmatige beoefening van vipassana helpt die patronen geleidelijk op te lossen. Eigenschappen als mededogen, liefde, vreugde, wijsheid en gelijkmoedigheid worden steeds sterker. Je voelt je een vrijer en blijer mens, met meer mededogen voor jezelf en je omgeving.
www.vipassanaculemborg.nl


Volop Yoga
Nieuwsgierig naar yoga, maar twijfel je of het wel bij jou past? Als plus-size/volle/Rubens-vrouw 'met een maatje meer' is er ruimte voor rondingen bij Volop Yoga! We zijn allemaal 'curvy' -  inclusief de docent. Zij weet als geen ander hoe het is om te bewegen vanuit een Vol Lijf.
Veel houdingen uit de Hatha Yoga zijn ook in een rond lijf prima te doen. Het gaat om het onderzoeken; vanuit 'liefdevolle nieuwsgierigheid' op verkenning naar jouw grenzen, jouw eigen ruimte zoals die vandaag is – en die morgen weer anders kan zijn.
www.volopyoga.nl


Yoga massage Culemborg
Yogamassage is hetzelfde als traditionele Thaise massage. Tijdens de massage geef ik druk op de energielijnen in het lichaam. Deze lijnen lopen langs je botten. De druk voer ik uit met mijn handpalmen, vingers en ellebogen en voeten.
Daarnaast doe ik strekoefeningen die de flexibiliteit verhogen. Deze zorgen voor een diep gevoel van ontspanning en bevorderen zo een goede fysieke en mentale gezondheid.
www.yogamassageculemborg.nl


YogaBalans
Bij jezelf komen, vermindering van stress, vinden van rust en ontspanning, kracht en souplesse opdoen. Allemaal redenen om met yoga te beginnen. Bij YogaBalans Culemborg vind je een uitgebreid aanbod van uiteenlopende stijlen van yoga.
Verschillende gediplomeerde docenten verzorgen een uitgebreid aanbod. Door het volgen van een proefles kun je kijken welke stijl het beste bij je past. Wil je een voorproefje? Op de Proeverij kun je in miniworkshops ervaren wat yoga voor jou kan betekenen.
www.yogabalansculemborg.nl


Zandstraat19
Zandstraat19 is een prettige en comfortabele vergaderruimte in het centrum van Culemborg. De ruimte is geschikt voor 2 tot maximaal 12 personen. Zandstraat19 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en men kan zowel betaald (voor de deur) als onbetaald (5 minuten lopen) parkeren.
De ruimte is ingericht met een grote tafel plus comfortabele vergaderstoelen. Je hebt de beschikking over wifi, een presentatiebeeldscherm, flipover en whiteboard. Voor muzikale activiteiten is er een gestemde piano beschikbaar.
www.zandstraatnegentien.nl


Art of Living
In de Happiness cursus (Art of Breathing) leer je de Sudarshan Kriya. Een unieke ademtechniek die in korte tijd ons hele systeem harmoniseert door het te zuiveren van opgehoopte stress.  Het verwijdert stress, vermoeidheid en negatieve emoties als boosheid, frustratie en depressie: je voelt je in korte tijd weer kalm en tegelijkertijd energiek, gefocust en ontspannen. Studies laten zien dat het hormoon Prolactine - dat invloed heeft op geluksgevoelens - en ook de gezondheid toeneemt vanaf de eerste sessie van Sudarshan Kriya. 'Adem je hoofd leeg en je hart vol'
www.artofliving.org


Brood leeft
Brood Leeft in Culemborg maakt Natuurdesembrood voor iedereen. Eerlijke en vol- waardige biologische ingrediënten gecombineerd met aandacht, passie en tijd maken elk brood uniek. Alle broden worden met de hand gemaakt met 4 ingrediënten; steengemalen meel/bloem, water, zout en een natuurdesemcultuur. Het brood is op vrijdag te koop bij Naturijn en mijn broodjes worden geserveerd bij bij Lekkers aan de Lek. Verder zijn Brood-abonnementen en bestellingen af te halen bij Stadsboerderij Caetshage (Woensdag) en Molen Johanna (Zaterdag). Ik verzorg ook broodworkshops.
www.broodleeft.nl


Correnteza
Geïnspireerd zijn willen we allemaal. Maar wat is inspiratie eigenlijk? Waar komt het vandaan en hoe werkt het? Valentina Gomes, coach en begeleider in leven- en werk, nodigt je uit om je te laten inspireren of anderen te inspireren in een interactieve lezing over Inspiratie.
In de workshop ‘’Lu Jong, Tibetaans Boeddhistische yoga”, doe je inspiratie voor algeheel welbevinden op. De bewegingen zijn eenvoudig en geschikt voor iedereen.
In een persoonlijk gesprek (bij de stand van Correnteza) ontdek je wat jou inspireert en wat je ermee zou kunnen op werkgebied. Zeker zijn van een plaatsje? Meld je aan via info@correnteza.nl of 06-44860688.
www.correnteza.nl


Vana
Met voorouders uit India, zelf geboren in Suriname en vanaf mijn 19e in Nederland was ik altijd op zoek naar kleding die én feestelijk is én die een mix is van de Westerse en Oosterse mode. Nu ontwerp ik zelf unieke vrouwelijke en soepelvallende kleding waarin elke dame zich supervrouwelijk kan voelen.
Zelf ben ik dol op het strand dus is een collectie van strandkleding zeker een onderdeel van mijn kledinglijn. De kleding wordt geproduceerd binnen de Europese unie en heeft een kleine oplage zodat de kleding echt uniek blijft.
www.byvana.com


Ervaar het Nu
Ervaar het Nu geeft (ontspannings-)massages waarin aandacht en respect de basis vormen. Deze massage geeft verdieping in het contact tussen lichaam en geest. Zonder veel woorden, door jou te laten ervaren, te laten voelen.
Ook pijnlijke spieren krijgen de aandacht die ze nodig hebben. Op de proeverij kan je mij ontmoeten, een massage winnen en misschien een proefmassage krijgen. Ik geef tijdens de Proeverij een beperkt aantal massages, dus kom gelijk even intekenen.
www.ervaarhetnu.nl


Praktijk Fitouch
Heb je hoofdpijn, kramp in de nek of schouders, rugklachten en vastzittende spieren, stijve gewrichten en R.S.I. of zit je niet lekker in je vel? Of zoek je meer? Zoals vergroting van het concentratievermogen, ontspanning of doorstroming van je energie?
Met Craniosacraaltherapie, Stoelmassage, Microdermabrasie, Zuurstofbehandeling en de Bars van Access Consciousness werken we aan je klachten en wensen. Nieuw is de Bemer Fysische Vasculaire Therapie. We spreken het zelfherstellend vermogen van je lichaam aan en werken aan het herstellen van de verbinding met jezelf.
www.fitouch.nl


Hubrien Meijaard
Sta je op een kruispunt in je leven? Ben je bezig met (financiële) consequenties van een life-event? Wil je graag een helder overzicht hebben van je huidige financiële situatie? Inzicht hoe je dit kunt koppelen aan zaken die er voor jou écht toe doen? Ik kan je daar mee helpen!
(Financial) Life planning is namelijk mijn vakgebied. Hierin adviseer ondernemers en particulieren met veel plezier. Keer op keer weet ik mijn relaties te verrassen met goede en duurzame oplossingen van hun vraagstuk! Zoals ook met het programma ‘Groen Goud’ over écht duurzaam beleggen. Samen met advocate Albertine Veen-Brom geef ik tijdens de Proeverij de workshop "financiële proeverij". Over regels, geld en gevoel. Kom meeluisteren en meedoen! 
www.hubrien.nl


Initiumhealing
Initium Healing werkt met energiebehandelingen als verlichtende therapie bij vermoeidheid, (emotionele) blokkades, angst of verdriet. Binnen Initium Healing geeft ik graag op een heldere, niet zweverige manier ondersteuning aan mensen bij wie de energiebalans verstoord is.
Uit diverse opleidingen en cursussen heb ik geleerd dat er verschillende manieren zijn om met de ons omringende universele energie (levensenergie) om te gaan. Inmiddels heb ik uit alle methodes en basistechnieken die mij zijn aangereikt een eigen methode en manier van werken ontwikkeld.
www.initiumhealing.nl


In Levende Lijve
Als Holistisch Massagetherapeut bied ik in mijn praktijk aan huis massagevormen aan die je uitnodigen om contact te maken met wat er op dat moment te ervaren valt.
Vanuit de holistische visie ga ik ervan uit dat alle lagen in een mens met elkaar verweven zijn en invloed hebben op elkaar. Om je bewust te worden van de boodschap die je lijf je te vertellen heeft werk ik met diverse massagetechnieken waarbij respect en aandacht voor jou als totale persoon voorop staan.
www.inlevendelijve.nl


 

Deze week in Culemborg

Onze Professionals

Christine Broekhuizen

Body Stress Release
Zonder stress kun je het leven beter aan

Praktijk Juichende cellen
Christine Broekhuizen
Culemborg

Annemarie van den Heuvel

Reiki en magnetiseren
Carys Reiki en Massage

Carys Reiki en Massage
Annemarie van den Heuvel
Culemborg

Elisa Lamy

Coaching - Diverse Coaching
JOUW LEVEN OP ORDE! Meer overzicht en meer rust in je hoofd.

Art 2 Vivre
Elisa Lamy
Tiel

Muziek, Klank en Stemexpressie
Alles Is Muziek

Alles Is Muziek
Marijke Koerselman
Culemborg

Verhuur Accommodaties
Stadswerkplaats-Culemborg

Stadswerkplaats-Culemborg
Norine Maniran
Culemborg

Opleiding en Training
Garden of my life

Garden of my life
Alona Dror
Culemborg

Shiatsu Therapie
Shiatsu Therapie

Shiatsu Praktijk Nelleke Uijland
Nelleke Uijland
Culemborg

Vrouwenspiritualiteit
trouw eerst na een scheiding met jezelf!

Kwintens mediation
Jocelyn Weimar
Culemborg

Psychosociale therapie
STROOMOPWAARTS, ontdek wat je beweegt

STROOMOPWAARTS,ontdek wat je beweegt
Renée Mars
Culemborg

Massage
Ervaar het Nu voor (ontspannings) massage

Ervaar het Nu
André van Dommele
Culemborg

Ayurveda
Layur Ayurveda behandel praktijk

Layur Ayurveda behandel praktijk
Laura Akkerman
Culemborg

Coaching - Diverse Coaching
AV Annelotte Verhaagen Coaching & Training

AV Annelotte Verhaagen
Annelotte Verhaagen
Deil

Dieren
Blue Star, Healing voor mens en dier

Blue Star, Healing voor mens en dier
Kate van Kinderen
Everdingen

Zwangerschapsbegeleiding
Praktijk voor holistische verloskunde

Praktijk voor Holistische Verloskunde
Marieke Verschelling
Culemborg

Yoga
Volop Yoga - voor Plus-size vrouwen met 'n maatje meer!

Volop Yoga | Ruimte voor Rondingen
Colette Edelenbosch
Culemborg

Verhuur Accommodaties
Zandstraat19

Zandstraat Negentien; Ruimte voor Ontmoeting
Paula van Walsum
Culemborg

Mediation
Anker conflict- en echtscheidingsbemiddeling

Anker coaching en mediation
Anke Runia
Beusichem

Yoga
Lu Jong Tibetaanse Yoga

Correnteza
Valentina Gomes
Culemborg

Psychosociale therapie
Praktijk Vrolijk, Psychosociale therapie, Gerrie Vrolijk, Zoelen

Praktijk Vrolijk
Gerrie Vrolijk
Zoelen

Verhuur Accommodaties
YogaStudio Yokidoki

Yokidoki
Marien van Os
Culemborg

Kinderen-Ouders
Blue Star, Healing voor mens en dier

Blue Star, Healing voor mens en dier
Kate van Kinderen
Everdingen

Feng Shui
Feng Shui beroepsopleiding tot Feng Shui Expert™

Feng Shui Design Academy
Wena Brussaard
Culemborg

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Taijiculemborg

Taijiculemborg
Annelies Corsten
Culemborg

Mindfulness & Compassie
Mindfulness in beweging

Mindfulness in beweging
Heleen van der Vlugt
Culemborg

Therapie (diverse)
XL Vitaal. Je lijf en leven in balans

XL Vitaal
Barbara van Meerhove
Culemborg

Acupunctuur
Jing River | Acupunctuur en Massage

Jing River | Acupunctuur en Massage
Monique Staring
Geldermalsen

Reiki en magnetiseren
Reiki: een Handreiking om daarna op eigen kracht je weg te volgen.

Nico Michielsen
Eck en Wiel

Creativiteit
Anja Hakvoort, beeldhouwer in hout

Anja Hakvoort
Culemborg

Yoga
De Yogazolder

De Yogazolder
E.C. de Ridder
Culemborg

Verhuur Accommodaties
't Hart op zolder, 300m2 sfeervolle zolder in 19e eeuwse boerderij in Schalkwijk

Fredrike de Winter/ 't Hart op zolder
Fredrike de Winter
Schalkwijk

Ademtherapie
Adem en ontspanning

YogaBalans
Marianne van Lobberegt
Culemborg

Coaching - Diverse Coaching
Lifecoach en Body & Mind Language coach

LifeMoves-Coaching en Training
Jolanda van Elswijk
Hagestein

Centra voor Bewustwording
Gezond Verstand Lezingen Culemborg

Natuurlijk Gezond
Lianne van den Dungen
Culemborg

Massage
Ontspanningsmassage

Shiatsu Praktijk Nelleke Uijland
Nelleke Uijland
Culemborg

Grafisch- en Webdesign
Presenteer Jezelf Online | Dirkje Evers

Presenteer Jezelf Online
Dirkje Evers
Culemborg

Coaching - Diverse Coaching
Coaching & Bodywork

Gesine Rebel
Culemborg

Coaching - Diverse Coaching
Biografisch coach

Anna Baudoin
Culemborg

Relatietherapie
Praktijk voor relatie en seksualiteit

Praktijk voor relatie en seksualiteit, Bekkenzorg Culemborg
Inge Hemel
Culemborg

Winkels
afhaalpunt Van Haver tot Gort, biologische voeding, verzorgings en huishoudproducten

Online-bio-winkel Van-Haver-tot-Gort
Ilse Schuts
Culemborg

Psychologische hulp
BrainResult Praktijk voor Brainmanagement en EMDR

BrainResult
Gerard van Dooren
Beusichem

Communicatie en presentatie
VOOR nieuws! Jouw boodschap in de publiciteit

Voor nieuws!
Eugène van Haaren
Culemborg

Permacultuur
Stadsboerderij Caetshage

Stadsboerderij Caetshage
Boudien Philips
culemborg

Verhuur Accommodaties
Verhuur praktijk- en workshopruimtes

Wielwerk Opleidingen
Hester en Berry Burghout
Culemborg

Coaching - Kindercoaching
Coach voor kinderen vanaf 8 jaar

Praktijk Jennifer Hoogland-Alwart
Jennifer Hoogland-Alwart
Culemborg

Winkels
G&W Gezondheidswinkel

G en W Gezondheidswinkel
Ton Müller
Culemborg

Voetreflexologie
Reflexie; praktijk voor voetreflexzonetherapie, manuele neurotherapie en zenuwreflexologie

Reflexie
Margriet Kroijenga
Culemborg

Yoga
YogaStudio Yokidoki

Yokidoki
Marien van Os
Culemborg

Verhuur Accommodaties
De yogastudio van De Graanschuur

YogaBalans
Marianne van Lobberegt
Culemborg

Dans & Beweging
Meditation des Tanzes / Sacrale Dans

Meditation des Tanzes / Sacrale Dans
Gertrude Arents
Culemborg

Persoonlijke verzorging
Expert in natuurlijke huidverbetering

New Eden Skincare - Institute for healthy aging
Ingrid Sielhorst
Culemborg

Advertenties

Ik en Jij - Systemisch Werk - elke dinsdag avond opstellingen in de Gelderlandfabriekwww.boekhandeldekraanvogel.nl - Zandstraat 22 - 4101EG  Culemborg

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleding Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg