Je zelfhelende vermogen ondersteunen via het onderbewuste | Culemborg

Bij Praktijk Juichende cellen worden mensen geholpen om hun gezondheid en welzijn te verbeteren via de werking van hun onderbewuste geest.

Dit doen we via de methode PSYCH-K en de kennis van de 5 biologische wetten.

Via de methode PSYCH-K zijn we in staat om stress op te ruimen die het herstel van gezondheidsproblemen in de weg staat. Tevens controleren we of je (onder)bewuste overtuigingen je gezondheid en/of je herstel bevorderen of saboteren. Het verwijderen van de stress en het optimaliseren van je onderbewuste overtuigingen geeft ruimte en richting aan herstelprocessen.

Door vervolgens te werken aan het ontdekken en transformeren van de emotionele oorzaak van de klachten (met behulp van PSYCH-K en de kennis van de 5 biologische wetten) geef je een versnelling aan het herstelproces. Is de boodschap eenmaal begrepen en geïntegreerd dan verdwijnen de klachten meestal.

Werken met de onderbewuste geest is door diverse takken van de wetenschap bewezen als een van de krachtigste middelen om je gezondheid te beïnvloeden. Door gebruik te maken van de processen van PSYCH-K en de kennis van de 5 biologische wetten kunnen we op een zeer doelgerichte manier werken om je lichaam en geest optimaal te ondersteunen in de herstelwerkzaamheden die nodig zijn om te herstellen en/of je welzijn te vergroten tijdens perioden van ziekte.

We kunnen werken met alle denkbare gezondheidsklachten en in alle denkbare fasen. 

 Er is aan herstel of welzijn vaak meer mogelijk dan je denkt.

Over Christine Broekhuizen | Culemborg

Alles wat ik in mijn leven heb geleerd over energiewerk, psychologie, en de logica van de natuur is in mij op zijn plaats gevallen. Vervolgens stelde de methode PSYCH-K en de kennis van de 5 biologische wetten mij in staat om mijn passie te volgen:

Mensen werkelijk op weg helpen naar een betere gezondheid of meer welzijn tijdens hun ziekte.

In de sessies ontstaat meestal al snel een open sfeer en er is eigenlijk ook altijd wel een moment waarin we kunnen lachen. Deze open en relaxte sfeer zorgt dat er vaak wondertjes kunnen gebeuren.

Ik hoop jou ook een keer te mogen ontmoeten in mijn praktijk om je deelgenoot te maken van de wonderbaarlijke mogelijkheden als je werkt met je onderbewuste geest.

Praktijk Juichende cellen
Christine Broekhuizen

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kleding Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Rituelen en Cermonies Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding