Fitouch, Ontspanning, Heling, Gezondheid en Persoonlijke groei | Culemborg

Hoe mooi is het dat ik het kanaal kan zijn naar jouw zelfgenezend vermogen doordat je de verbinding met jezelf weer kunt terugvinden met behulp van mijn handen.

Heb je bijvoorbeeld, hoofdpijn, kramp in de nek of schouders, rugklacht en vastzittende spieren, stijve gewrichten en R.S.I. of zit je niet lekker in je vel?
Of zoek je meer? Zoals vergroting van het concentratievermogen, ontspanning of doorstroming van je energie?

Met Craniosacraaltherapie, Stoelmassage, Microdermabrasie, Zuurstofbehandeling en de Bars van Access Consciousness werken we aan je klachten en wensen. Nieuw is de Bemer Fysische Vasculaire Therapie.

Slechts 2 x 8 minuten dagelijks behandelen is voldoende om de doorbloeding van de kleinste bloedvaten in uw lichaam gedurende 24 uur te stimuleren. Hierdoor is de therapie eenvoudig te gebruiken, zowel in een praktijk als thuis.

80% van alle fysieke klachten zijn gerelateerd aan een verstoorde microcirculatie. zie fitouch.bemergroup

Door het inzetten van de diverse werkwijzen kunnen we het lichaam en de geest vitaliseren.

Over Patsy van Rooijen | Culemborg

Mijn doel is om meer bewustzijn in de wereld te brengen door mensen in contact te brengen met wie ze werkelijk zijn.

Mijn visie is dat het leven bedoeld is om vreugdevol, overvloedig en vol levenslust te zijn. Gezondheid is een geboorterecht.

Mijn werk is erop gericht om beperkingen en belemmeringen, fysiek, emotioneel en mentaal te transformeren en op te lossen, zodat de balans hersteld wordt.


Foto 5 Patsy van Rooijen Foto 5 Patsy van Rooijen Klik om te vergroten

Fitouch, Ontspanning, Heling, Gezondheid en Persoonlijke groei
Patsy van Rooijen


Professionals in de categorie Craniosacraal therapie

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg