Zonder stress kun je het leven beter aan | Culemborg

Stress reductie heeft grote voordelen

Stress heeft een grote invloed op je lichaam. Ongeacht of het om milde, heftige, korte of langdurige stress gaat. Stress verandert altijd de structuren in je brein en de chemieproductie van je lichaam. Dat kan klachten geven. Nu of in de toekomst.

Heb je iets meegemaakt wat een heftige stressreactie heeft veroorzaakt dan is het raadzaam om de veranderingen die dat in je lichaam heeft gemaakt weer ongedaan te laten maken. Anders is de kans groot dat je over een poosje met klachten rondloopt waarvan de oorzaak op dat moment moeilijk te vinden is. De relatie met deze gebeurtenis is dan lastig te achterhalen.

Situaties die heftige/milde stress genereren:

Betrokken zijn bij geweld, een ramp, als je slachtoffer bent van misbruik of als je de diagnose krijgt van een ziekte

Ook bij mildere vormen van stress kan het raadzaam zijn om iets aan de stress te doen. Bijvoorbeeld: als je faalangst hebt, een heftige ruzie hebt gehad, als je ontevreden bent met jezelf , als je veel aan je hoofd hebt, bij schaamte, angst, verdriet, machteloosheid, tijdsdruk ervaren, trauma’s, pijnklachten, verlies bezit of persoon

Stress eenvoudig stoppen/wissen via PSYCH-K

Via de methode PSYCH-K stoppen we op eenvoudige manier de stressrespons, wissen de stress en herstellen zo de structuren in je brein. Bovendien kunnen we nieuwe ondersteunende overtuigingen installeren die je helpen met verwerken en verder leven.

Zonder stress kun je het leven beter aan.

Als je meer wilt weten kun je mijn website bezoeken

Over Christine Broekhuizen | Culemborg

Stress heeft een veel grotere invloed op ons dan we denken. En daarbij: we hebben veel meer stress dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Beter gezegd: er blijkt vaak doorlopend stress aanwezig, maar omdat we daar zo aan gewend zijn, voel je dat niet meer.

Regelmatig stress ontladen is dus een must. Gelukkig heeft moeder natuur ons daar een mechanisme voor meegegeven. Alleen jammer dat dat mechanisme slaapt, omdat we dat eeuwen lang onderdrukt hebben. Via de eenvoudige oefeningen van TRE maak je dat mechanisme weer wakker. Daarna is stress en spanning ontladen een fluitje van een cent.

Ik houd ervan om klachten op te lossen via de meest natuurlijke weg die er is. Dat geeft het minste bijwerkingen en op den duur het beste resultaat.

Ik werk met TRE en/of PSYCH-K. Beide methodes kunnen worden ingezet naast elke andere vorm van behandeling. Ter ondersteuning en bevordering van herstel of welzijn.

Agenda Praktijk Juichende cellen

Praktijk Juichende cellen
Christine Broekhuizen

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg