Zonder stress kun je het leven beter aan | Culemborg

Stress reductie heeft grote voordelen

Stress heeft een grote invloed op je lichaam. Ongeacht of het om milde, heftige, korte of langdurige stress gaat. Stress verandert altijd de structuren in je brein en de chemieproductie van je lichaam. Dat kan klachten geven. Nu of in de toekomst.

Heb je iets meegemaakt wat een heftige stressreactie heeft veroorzaakt dan is het raadzaam om de veranderingen die dat in je lichaam heeft gemaakt weer ongedaan te laten maken. Anders is de kans groot dat je over een poosje met klachten rondloopt waarvan de oorzaak op dat moment moeilijk te vinden is. De relatie met deze gebeurtenis is dan lastig te achterhalen.

Situaties die heftige/milde stress genereren:

Betrokken zijn bij geweld, een ramp, als je slachtoffer bent van misbruik of als je de diagnose krijgt van een ziekte

Ook bij mildere vormen van stress kan het raadzaam zijn om iets aan de stress te doen. Bijvoorbeeld: als je faalangst hebt, een heftige ruzie hebt gehad, als je ontevreden bent met jezelf , als je veel aan je hoofd hebt, bij schaamte, angst, verdriet, machteloosheid, tijdsdruk ervaren, trauma’s, pijnklachten, verlies bezit of persoon

Stress eenvoudig stoppen/wissen via PSYCH-K

Via de methode PSYCH-K stoppen we op eenvoudige manier de stressrespons, wissen de stress en herstellen zo de structuren in je brein. Bovendien kunnen we nieuwe ondersteunende overtuigingen installeren die je helpen met verwerken en verder leven.

Zonder stress kun je het leven beter aan.

Als je meer wilt weten kun je mijn website bezoeken

Over Christine Broekhuizen | Culemborg

Facilitator zijn en mensen helpen om hun welzijn en/of gezondheid te verbeteren is voor mij een levensdoel. Vooral sinds ik jaren geleden, heb ontdekt dat er veel meer mogelijk is aan genezing en welzijn dan er over het algemeen wordt gedacht. Er leiden veel wegen naar geluk en gezondheid, maar de echte heling vindt plaats in de geest. Ik kan mij niets mooiers voorstellen dan daar telkens weer getuige van te mogen zijn.

PSYCH-K vormt samen met mijn kennis van de 5 biologische wetten, mijn levenservaring en intuïtie een goede basis waarin ik mensen help hun levenskwaliteit te verhogen en/of van hun symptomen te verlossen. Op dit moment en ik ook nog bezig met een studie van trauma en stress release oefeningen. Dit geeft mij een nog dieper inzicht in het belang van stressreductie.

Waarom je bij mij aan het juiste adres bent?

Ik zie snel verbanden tussen allerlei zaken waardoor de kern van je probleem eerder aan het licht komt. Ik help je om ontspannen en open naar je emoties te kijken. Door bovendien af en toe een lach toe te laten kan een groot probleem ineens behapbaar worden.

Bel me vrijblijvend op als je meer wilt weten. Ik sta je graag te woord.

Praktijk Juichende cellen
Christine Broekhuizen

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetreflexologie Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg