Sri Sri Ayurveda | Culemborg

Sri Sri Ayurveda biedt een holistische en natuurlijke aanpak bij het behouden van een goede gezondheid en het aanpakken van de oorzaak van ziektes. Daarbij combineert Sri Sri Ayurveda de oude vedische filosofie en praktijk van Ayurveda met de technieken voor ademhaling, stressreductie, meditatie en yoga van Art of Living. Alles is gericht op een leven in harmonie en een goede gezondheid.

Ongeveer 1 keer per maand geeft dokter Lita Dash Ayurvedische consulten in Culemborg bij StudioZuid. Aan de hand van een polsdiagnose stelt zij vast hoe jouw gezondheid is. Door middel van kruidensuplementen en voedings- en lifestyle-adviezen pakt ze de oorzaak van gezondheidsproblemen aan en helpt ze het systeem weer in balans te brengen. Het consult duurt 30 minuten.

Sri Sri Ayurveda biedt effectieve behandelingen met natuurlijke voedingssupplementen, ingrediënten en producten voor persoonlijke verzorging om het lichaam te ondersteunen, weer in balans te brengen en zo ziektes te voorkomen en te genezen.

Over Anne-Marie Brouwer| dokter Lita Dash | Culemborg

Ayurvedisch specialist Lita Dash was jarenlang hoofd van het Pancha Karma Center van Sri Sri Ayurveda in Bangalore. Doordat zowel haar vader als haar grootvader Ayurvedisch specialist waren, is haar leven al vanaf jonge leeftijd met Ayurveda verbonden. Zij studeerde aan de universiteit van Orissa en sloot die studie af met een Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery (B.A.M.S.). Daarna specialiseerde zij zich met name in Pancha Karma (ayurvedische reiniging), voeding en Marma Prana (behandeling van energiepunten op het lichaam). In Europa vinden alle Pancha Karmaprogramma’s en Marmatrainingen van Sri Sri Ayurveda plaats onder haar supervisie. Met meer dan 10 jaar praktijkervaring is zij niet alleen een expert op deze gebieden, maar ook een zeer ervaren specialist op het gebied van polsdiagnose.


Foto 1 Anne-Marie Brouwer| dokter Lita Dash Foto 2 Anne-Marie Brouwer| dokter Lita Dash Klik om te vergroten

Sri Sri Ayurveda
Anne-Marie Brouwer| dokter Lita Dash


Professionals in de categorie Ayurveda

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg