Unieke vrouwelijke kleding | Culemborg

Ik ontwerp unieke vrouwelijke en soepelvallende kleding waarin elke dame zich supervrouwelijk kan voelen. De collecties zijn een mix van de Westerse en Oosterse mode.

Elke vrouw is mooi en bijzonder en kan het maximale uit haar leven halen. Of je kledingmaat S of XL hebt is niet belangrijk, wel belangrijk is dat je je goed in je vel voelt en onderscheidend bent. Een mooi kledingstuk geeft je de power om te stralen! Met mijn collectie wil ik graag vrouwen het zelfvertrouwen geven dat ze nodig hebben om hun hart te volgen en hun dromen waar te maken.

Zelf ben ik dol op het strand dus is een collectie van strandkleding zeker een onderdeel van mijn kledinglijn.
De kleding wordt geproduceerd binnen de Europese unie en heeft een kleine oplage zodat de kleding echt uniek blijft.

Wil je meer weten over VANA of heb je vragen en/of opmerkingen dan hoor ik je graag!

Over Vandhana Debipersad | Culemborg

In juli 1997 kwam ik op 19 jarige leeftijd naar Nederland om te studeren. In 2003 heb ik de opleiding Informatica & Management aan de universiteit van Utrecht afgerond. Ik heb vervolgens bij verschillende ICT bedrijven gewerkt in diverse functies van tester tot projectleider.
Met voorouders in India, geboren in Suriname en woonzaam in Nederland was ik altijd op zoek naar kleding die een mix is van de Oosterse en Westerse mode. Na een paar modulen te hebben gevolgd aan de Akademie Vogue in Amsterdam, besloot ik de stap te wagen en een eigen kledinglijn op te zetten die aan de betreffende voorwaarden zou voldoen.
Allereerst ben ik begonnen met het uitwerken van mijn ontwerpen; ik ben op zoek gegaan naar de juiste stoffen, een patroonmaakster en een atelier om mijn collectie te produceren. Zelf ben ik dol op het strand, dus is strandkleding een onderdeel van mijn collectie.

VANA
Vandhana Debipersad

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleding Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg