GOOD vibe factory - Natural and Handmade Fragrances | Culemborg

GOOD VIBE FACTORY is de perfecte plek om jouw home + soul warming gifts te vinden.

Wij bieden een scala intentionele producten aan, zoals biologische sojakaarsen die gegeurd zijn met natuurlijke essentiële oliën, kamer + lichaam sprays, essentie van bloemen, dromenvangers + piramide plankjes. Elk van de producten is met liefde ontworpen en handgemaakt door vrouw / man team Wena & Ferry Brussaard in hun GOOD VIBE FACTORY in Culemborg (NL). Gebruik deze producten om jouw omgeving en jouw persoonlijke energieveld in te vullen met goede vibraties en positieve energie.

Wij nodigen jou graag uit om al onze geweldige producten uit te proberen.

Over Wena Brussaard | Culemborg

Hoi! Wij zijn een vrouw/man duo Wena (Feng Shui Master) en Ferry (Intuïtief Vormgever) en wij maken geurproducten met natuurlijke ingrediënten.

Wij geloven dat een goede geur belangrijk is voor het welzijn en gemoedsstemming van een persoon. Helaas bevatten veel geurkaarsen en luchtverfrissers die je tegenwoordig ziet, gifstoffen die niet alleen de lucht vervuilen, maar ook schadelijke gevolgen kunnen hebben voor je gezondheid.

Bij het ontwikkelen van onze producten gaat het daarom niet alleen om de aangename geur, maar ook om het welzijn van de gebruikers en de impact op het milieu. Wij houden niet van chemische bestanddelen, dus die zal je niet terugvinden in onze producten.

Het maken van een duurzaam en eerlijk product met een mooi verhaal, dat past bij YOUR HOME, YOUR SOUL en YOUR VIBE… daar houden we van bij de Good Vibe Factory!

Geniet, zoals wij dat doen van onze mooie sfeermakers.


Foto 5 Wena Brussaard Foto 4 Wena Brussaard Klik om te vergroten

Good Vibe Factory
Wena Brussaard


Professionals in de categorie Cadeaus en Gadgets

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg