Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Muziek en verhalen voor de ziel
ZO 19 januari | 15.00-16.30 uur | Culemborg

4,00


Van oudsher was het vertellen van verhalen het voertuig waarmee eeuwenoude wijsheid werd doorgegeven. Verhalen leidden hun toehoorders een wereld van magie en mysterie binnen, een werkelijkheid die ook wel als sacraal werd aangeduid. Zo bestaat er een schat aan bezielde verhalen uit allerlei tradities. Verhalen waarin ook humor een belangrijke rol speelt. De inhoud zet je vaak op het verkeerde been, waardoor de boodschap voorbij het hoofd, direct het hart raakt.

Bert Bos vertelt het verhaal De Dwerg. Een spannende, ontroerende vertelling over verlangen en verraad, betovering en magie. Maar het grote thema is toch wel: liefde en dood. Een universeel thema, dat we terugvinden in alle grote verhalen uit de wereldliteratuur. Afgestemd op de vertelling speelt Marijke Koerselman op haar bijzondere Ganesh snaarinstrumenten. De klanken ervan openen het hart en brengen je in een fijne afstemming.

Bert Bos heeft als verteller ondermeer voor de Boeddhistische omroep gewerkt. Daarnaast heeft hij een praktijk als rouw- en verliesbegeleider en jongerencoach
 

 

 

Informatie + Aanmelden » Alles Is Muziek | Marijke Koerselman

www.allesismuziek.nl

Oud-Katholieke Kerk
Varkensmarkt 18-20
4101 CL Culemborg

Marijke Koerselman
0620486010
info AT allesismuziek DOT nl

Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!