Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Ouderworkshop '(her)verbinden met je kind'
DO 18 juni | 09.00-12.30 uur | Culemborg

Inloop vanaf 8.45 uur
35,00 | Vooraf over te maken ter bevestiging van deelname


Effectief en ontspannen contact met je kind waarbij écht wordt geluisterd, gegeten, geslapen...hoe fijn zou dat zijn! Verlang jij ook naar meer harmonie tussen jou en je kind of tussen de kinderen onderling?

Veel frustratie, onmacht, woede en verdriet kan voorkomen worden. Via bewustwording van de werkelijke oorzaak achter het ongewenste gedrag van je kind. Door met een andere blik te gaan kijken naar kinderen en hun soms complexe gedrag, blijken oplossingen vaak dichterbij dan gedacht.

In deze interactieve workshop vertel ik over kindertaal versus grote-mensentaal. We doen opstel-oefeningen voor meer systemisch bewustzijn en een inlevingsoefening voor meer inzicht in de (vaak onbewuste) dynamiek tussen jou en je kind.

Mijn wens voor jou als ouder is dat jij  hierna met meer vertrouwen en bewustzijn kunt Zijn in jouw waardevolle taak als opvoeder/begeleider. En ook dat je hierna liever vol overgave de mist in durft te gaan, dan ingehouden en uit contact!

NB ! Vanwege de maatrgelen rond Corona wordt deze workshop uitgesteld tot helder is wanneer dit weer kan. Wil je hiervan een bericht ontvangen, stuur mij dan een mailtje via en ik zet je op de deelnemerslijst. Graag tot horens en ziens!

Informatie + Aanmelden » Praktijk Fitis, Integratieve Kindertherapie/Systemische Ouderbegeleiding | Joke Andringa

Joke Andringa
06-112.920.69
info AT praktijkfitis DOT nl

Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!