Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Klankhealingconcert
VR 19 april | 20.30-22.00 uur | Culemborg

20,00


Muziek is een magisch middel om tot een spirituele ervaring te komen. De trilling van klank heeft een directe werking op lichaam en geest. Als de trillingen harmonieus zijn worden de klanken helend en zullen ze je in een hernieuwde staat van harmonie brengen. 

In de unieke healingconcerten van OHMM kom je zittend of liggend op een matras in totale ontspanning en volledig tot jezelf. De helende klanken van bijzondere instrumenten waaronder klankschalen, marimba, inheemse fluiten, oosterse snaarinstrumenten, verschillende drums en gong staan garant voor een diepe innerlijke reis. Dit concert is meditatief van karakter en daarom zowel een muzikale als spirituele reis.

De klankhealingconcerten worden gegeven door Peter Wilms en Henk van Glabbeek, twee bevlogen muzikanten die hun sporen hebben verdiend op muzikaal en spiritueel gebied.

Henk van Glabbeek weet elke luisteraar te betoveren met de diepe klanken van zijn duduk en inheemse fluiten waaronder de Indiase Bansuri en Japanse Shakuhachi. In combinatie met de oosterse klanken van o.a. de Persische Tar, de Indiase Sitar en de Shurangiz neemt hij je mee naar de rijdom van mystieke oosterse tradities.

Peter Wilms staat als professioneel slagwerker al jaren op talloze podia in binnen- en buitenland. Hij kan je met de warme helende klank van de marimba in het diepst van je ziel raken. Voeg daaraan de pure trillingen van klankschalen en de aardende ritmes van een scala aan percussie toe en je wordt ondergedompeld in een klankwereld die zijn weerga niet kent.

 

Informatie + Aanmelden » Open Heart Music & Meditation (OHMM) | Peter Wilms

www.ohmm.nl
Bekijk Facebook event

Voormalige synagoge
Sint Janskerkhof 1, 4101 CX
Culemborg

Peter Wilms
06 38544321
info AT ohmm DOT nl