Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Een systemische kijk op het gedrag van je kind - De appel valt…nooit heel ver van de boom
WO 12 juni | 19.00-22.00 uur | Culemborg

Inloop 18.45 uur
20,00 | Korting bij inschrijving op meer dan 1 workshop


Je hoort het regelmatig: "Zo is hij precies zijn vader!" of "Ze lijkt nu wel heel erg op jouw moeder!" Logisch ook, want kinderen leten heel goed op hun ouders. Naar hun vader in het leven staat, hoe hun moeder situaties aangaat. Wat we daarbij zeggen is ondergeschikt. Onze kinderen schotelen ons haarfijn voor wat we zelf ook of juist niet doen. Maar er is meer; een niet te negeren kracht die te maken heeft met ons familiesysteem. Daar waar we onlosmakelijk mee verbonden zijn. 

Ik nodig je van harte uit om met een andere blik naar (je) kinderen en hun gedrag te gaan kijken. In deze interactieve bijeenkomst werken we met een korte systeemopstelling waarbij je meer inzicht krijgt in on(der)bewuste dynamiek. Daarnaast vertel ik over de belevingswereld van kinderen en leg ik aan de hand van praktijkvoorbeelden uit wat er aan de hand kan zijn.
Mijn wens is dat jij als ouder hierna meer bewust en ontspannen kunt blijven in jouw belangrijke taak als ouder en weet waar je moet zoeken bij het oplossen van spelende problemen rond je kind(eren).

Durf samen met mij en andere ouders out of the box te gaan. Ga mee, op zoek naar de onbewuste, onderliggende redenen van complex gedrag en leer met een andere blik naar kinderen kijken. Ik zie uit naar je komst!

Informatie + Aanmelden » Praktijk Fitis, Integratieve Kindertherapie & Systemische Ouderbegeleiding | Joke Andringa

www.praktijkfitis.nl

MENSENKIND
Godfried Bomansstraat 2
4103 WR Culemborg

Joke Andringa
0611292069/06-112.920.69
info AT praktijkfitis DOT nl