Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Maakt mijn kind wel goed contact? - Het belang van een goede analyse voor de diagnose
WO 15 mei | 19.00-22.00 uur | Culemborg

Inloop 18.45 uur
20,00 | Korting bij inschrijving op meer dan 1 workshop (zie agenda op www.mensenkind.nu)


Bij complex gedrag of wanneer ons kind afwijkt van de norm, zijn we geneigd er een label aan te hangen. Zo duiden we onze kinderen als 'autistisch, adhd-er, add-er' enzovoorts. Het kind achter het gedrag wordt hiermee vaak onrecht aangedaan. Om je kind werkelijk te begrijpen, is het belangrijk de achterliggende redenen van zijn/haar gedrag te leren kennen en begrijpen. Hiermee voorkom je veel onnodige frustratie, onmacht, woede en verdriet bij je kind én jezelf.

Ik nodig je van harte uit om met een andere blik naar (je) kinderen en hun gedrag te gaan kijken. In deze interactieve bijeenkomst werken we met een korte systeemopstelling waarbij je meer inzicht krijgt in de on(der)bewuste dynamiek. Daarnaast vertel ik over de belevingswereld van kinderen en leg ik aan de hand van praktijkvoorbeelden uit wat er aan de hand kan zijn.
Mijn wens is dat jij als ouder/opvoeder hierna meer bewust en ontspannen kunt blijven in jouw belangrijke taak als ouder.

Durf samen met mij en andere ouders out of the box te gaan. Ga mee, op zoek naar de onbewuste, onderliggende redenen van complex gedrag en leer met een andere blik naar kinderen kijken. Ik zie uit naar je komst!

Informatie + Aanmelden » Praktijk Fitis, Integratieve Kindertherapie & Systemische Ouderbegeleiding | Joke Andringa

www.praktijkfitis.nl

MENSENKIND
Godfried Bomansstraat 2
4103 WR Culemborg

Joke Andringa
0611292069/06-112.920.69
info AT praktijkfitis DOT nl