Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Kinderen in hun kracht; zij blij, jij blij - Effectief communiceren met je kind
WO 17 april | 19.00-22.00 uur | Culemborg

Inloop 18.45 uur
20,00 | Korting bij inschrijving op meer dan 1 workshop


Wil jij meer ontspannen om kunnen gaan met complex gedrag van je kind? En wil je ook dat je kind beter in zijn/haar vel komt te zitten en zich opener kan opstellen zodat er wél goed wordt geluisterd, gegeten, geslapen enzovoorts? Daarvoor is het nodig om de achterliggende reden van gedrag te leren kennen en begrijpen. Voorkom veel onnodige frustratie, onmacht, woede en verdriet. Er is altijd een weg.

Ik nodig je van harte uit om met een andere blik naar (je) kinderen en hun gedrag te gaan kijken. In deze interactieve bijeenkomst werken we met een korte systeemopstelling waarbij je meer inzicht krijgt in de on(der)bewuste dynamiek. Daarnaast vertel ik over de belevingswereld van kinderen en leg ik aan de hand van praktijkvoorbeelden uit wat er aan de hand kan zijn.
Mijn wens is dat jij als ouder/opvoeder hierna meer bewust en ontspannen kunt blijven in jouw belangrijke taak als (groot)ouder.

Durf samen met mij en andere ouders out of the box te gaan. Ga mee, op zoek naar de onbewuste, onderliggende redenen van complex gedrag en leer met een andere blik naar kinderen kijken. Ik zie uit naar je komst!

Informatie + Aanmelden » Praktijk Fitis, Integratieve Kindertherapie & Systemische Ouderbegeleiding | Joke Andringa

www.praktijkfitis.nl

MENSENKIND
Godfried Bomansstraat 2
4103 WR Culemborg

Joke Andringa
0611292069/06-112.920.69
info AT praktijkfitis DOT nl