Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Wandelreeks (8x) in Amelisweerd – Help, ik heb een burn-out!
VR 29 maart | 10.30-12.00 uur | Utrecht

De volgende vrijdagen: 29 maart, 12 en 26 april, 10 en 24 mei, 7 en 21 juni, 5 juli. De wandelingen staan op zichzelf, maar hebben het meeste effect in combinatie.
20,00 | Bij het volgen van 5 of meer wandelingen betaal je €17,50 per wandeling. (De prijzen zijn exclusief


Ben je moe, opgebrand, functioneer je vooral nog op wilskracht? Lukt het je niet meer om je op te laden? Dan kan het maar zo zijn dat je overspannen bent of een burn-out hebt. Helaas is dat vandaag de dag in onze prestatiegerichte maatschappij niks bijzonders. Maar je zult het maar hebben! Geen pretje weet ik uit eigen ervaring. 

Weer leven vanuit je eigen natuur In deze reeks wandelingen gaan we op pad met gelijkgestemden. Mensen die een burn-out hebben, er tegenaan zitten of juist in de herstelfase zitten. In de mooie natuur van landgoed Amelisweerd delen we ervaringen, vertragen we en doen we op zijn tijd een oefening uit de natuurcoaching. Dit alles met het doel om jou weer meer in verbinding te laten komen met jezelf. Want dat is waar het om gaat. Weer voelen wie jij bent en wat jij nodig hebt. Zodat jij weer kan gaan leven vanuit je eigen natuur.

Wat de natuur en wandelen kan doen bij burn-out klachten:

  1. Helpen om te ontspannen: de terugkerende structuren en ritmes van de natuur geven rust omdat je zenuwstelsel deze herkent en er niks mee hoeft – in tegenstelling tot alle impulsen uit de stad. 
  2. Als je meer ontspant is het makkelijker om je lichaam weer te voelen. En dat is belangrijk voor het ervaren van je grenzen. 
  3. Wandelen helpt je te aarden en daarmee jezelf te voelen. De eerste stap op weg naar herstel!

Informatie + Aanmelden » Jouw natuur | Petra Schuijling

jouwnatuur.nl

Landgoed Amelisweerd ter hoogte van restaurant de Veldkeuken in Bunnik
Koningslaan 11 A
3981 HD Utrecht

Petra Schuijling
0616772099
info AT jouwnatuur DOT nl

Meer agenda van Jouw natuur