Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop TRE: Reset je lichaam en geest
ZA 13 oktober | 09.30-13.00 uur | Culemborg

80,00


Wil jij je (nog) beter voelen? Reset je lichaam en geest dan met TRE:

 

De 7 fysieke oefeningen van TRE (Tension Release Exercises) maken een oer mechanisme in jou wakker. Hierdoor ga je vanzelf stress en spanning uit je zenuwstelsel ontladen.

Met als gevolg: Je spierspanning en hartslag normaliseert, je bindweefsel wordt soepel, je zenuwstelsel kalmeert waardoor een diepe ontspanning ontstaat.

Door deze diepe ontspanning kan je lichaam resetten.  Dit geeft uiteraard veel (gezondheids) voordelen. Beter slapen, meer energie, aanpakken van rug schouder en nek problemen, een blijer gevoel  en nog veel meer …… Bovendien gaat je immuunsysteem beter werken. Het aantal klachten waarmee je verlichting zal ondervinden door TRE te beoefenen is ongelooflijk groot. Een lijst met alle klachten waarbij TRE al effectief is ingezet vindt je op mijn website: juichende cellen/TRE/klachten die met stress te maken hebben

 

TRE preventief inzetten is helemaal fantastisch. TRE is een onmisbare tool voor een blij, gezond en productief leven tot op hoge leeftijd.

Als jij en je lichaam eenmaal weer weten  “hoe het stress moet ontladen”…. werkt de methode snel en doeltreffend.

 

Voor de meeste mensen is het voldoende om een workshop TRE te volgen om de basis onder de knie te krijgen. Wil je niet in een groep? Kom dan 3 privé lessen volgen.

Aanmelden kan via de mail. (zie hieronder)

Voor meer informatie ga je naar de website van Praktijk Juichende cellen (zie hieronder)

Informatie + Aanmelden » Praktijk Juichende cellen | Christine Broekhuizen

www.juichendecellen.nl

Praktijk Juichende cellen
Vanghoutstraat 21
Culemborg

Christine Broekhuizen
0345-530349
info AT juichendecellen DOT nl