Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Opstellingen (familie- loopbaan- en levensloop)
WO 14 november | 19.30-22.00 uur | Culemborg

Elke tweede woensdagavond
125,00 | voor inbreng van een vraag en 25,00 voor 1e keer representeren. T/m de 5e keer 15,- Daarna gratis.


Wie je ook bent, wat je ook doet, we komen allemaal bij tijd en wijle antwoorden te kort. Soms brengt het leven je in een staat van verwarring. Onbewust dragen we alle antwoorden in ons. Met opstellingen maken we die antwoorden zichtbaar.

Als je met een prangende vraag leeft, of wanneer je het fijn vindt om - door te representeren - weer een stukje dichter bij jezelf te komen, dan ben je van harte welkom.

Een opstellingen workshop is er voor iedereen en allemaal. Mij gaat het in het werken met opstellingen niet alleen om het resultaat, of dat de vraag beantwoord wordt. Zo van “nou, dat weten we dan ook weer”. Het gaat ook om de samenwerking en om de zorg. Omdat we daarin, en in het helpen, de diepte kunnen ervaren van onze menselijke intuïtie en wijsheid.

Mensen zijn waanzinnig gevoelsbegaafde wezens. Jij ook. Helper en geholpene werken in het zoekproces in een volstrekte gelijkwaardigheid samen. Dan maakt het niet uit of je helper of geholpene bent. Alle vragen die ingebracht worden, raken jou als representant ook. Wij lijken veel meer op elkaar, dan dat we van elkaar verschillen. We zijn samen op zoek om de weg te vinden in het landschap dat 'mens zijn' heet.

Elkaar helpen, daar wordt je wijzer van. En een gemeenschap van mensen die elkaar dienstbaar en liefdevol ter zijde staan, is een sterke gemeenschap.

Informatie + Aanmelden » Ik & Jij | Inge Knoope

www.knoope.nl

Centrum MENSENKIND
Godfried Bomansstraat 2
4103 WR Culemborg

Inge Knoope
06 11355865
inge AT knoope DOT nl