Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Out of the box, terug naar je hart
ZO 27 januari | 10.00-17.00 uur | Culemborg

30,00 | Prijs is incl koffie/thee en een bio lunch. Daarnaast vragen we een donatie voor Marnix.


Hoe fijn het ook is om te leven in een wereld vol mogelijkheden, het kan allemaal ook behoorlijk stressvol zijn. Het leven van nu is erg gericht op productiviteit, prestatie en moeten voldoen aan hoge verwachtingen. Dat geeft een zware druk op je bestaan en je kunt hierdoor gemakkelijk het contact met jezelf kwijt raken.

Op deze dag word je middels meditatie, uitwisseling en ervaringsgerichte werkvormen uitgenodigd om uit je ‘box’ van dagelijkse gewoonte patronen te stappen en verbinding te maken met je hart. Duidelijk zal worden hoe jouw box eruit ziet en hoe deze beperkend kan werken. De box vertegenwoordigt jouw patronen waarin je misschien wat vast geraakt bent. Bewustwording hiervan zal je ruimte geven om te leven vanuit je hart.

Over Marnix van Rossum:
Marnix is 38 jaar en leefde in totaal 6 jaar in Azië in met name kloosters en meditatiecentra, waaronder 1,5 jaar als boeddhistische monnik. Hij schreef Mindfulness back to the roots en vertaalde het werk van meditatieleraar U. Tejaniya.

  • Prijs: € 30 inclusief koffie/thee en een verzorgde vegan/bio lunch met daarnaast een donatie* voor Marnix
  • Opgave: stuur een mail naar Sydo Hofstra – sydohofstrahotmail

* Marnix begeleidt deze dag op basis van donatie. Vanuit de tijd van de Boeddha wordt het onderricht beschouwd als een daad van vrijgevigheid. Vipassana Culemborg zet deze traditie graag voort. Aan het einde van de dag staat het een ieder vrij om een geldelijke bijdrage aan Marnix te geven.

Informatie + Aanmelden » Vipassana Culemborg | Marianne van Lobberegt & Mari den Hartog

www.vipassanaculemborg.nl
Bekijk Facebook event

YogaBalans Culemborg
Buiten Molenstraat 7
Culemborg

Marianne van Lobberegt & Mari den Hartog
0345 521225/06-16544502
mari.den.hartog AT online DOT nl