Mindfulness Training MBSR/MBCT
DO 04 oktober | 19.45-21.45 uur | Tiel

deze training bestaat uit 8 bijeenkomsten
| *neem voor de tarieven contact op met Hanneke van Zijl, 06-24970252 of contact@kiemkracht.nu


"Meer genieten, minder stress, meer rust, minder piekeren? Ja graag, maar hoe doe ik dat?"
(deelnemer bij de start van KiemKracht Mindfulness Training)

Op donderdagavond 4 oktober gaat in Tiel een nieuwe 8-weekse Mindfulness training van start. Deze training kan je helpen om meer te genieten, minder te moeten en stress te verminderen, waardoor je meer rust, ontspanning en balans kunt ervaren. Voor iedereen die bewuster wil leven, wil leren omgaan met de veelheid van prikkels en verplichtingen in het leven of die last heeft van onrust, stress, angst depressie, burnout, lichamelijke of psychische klachten.

Tijdens 8 bijeenkomsten leer je aan de hand van praktische oefeningen met bijbehorende werkmaterialen hoe je kunt omgaan met moeilijkheden, stress of tegenslagen in je dagelijks leven. En je ontdekt hoe je meer kunt genieten en bewuster kunt leven. Hoe je zelf een bijdrage kunt leveren aan balans, een behulpzame mindset, emotionele veerkracht en blijvende gedragsverandering. De training wordt afgesloten met een Stiltedag en een terugkomavond. 

Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met Hanneke van Zijl via mail of telefoon (0624970252). Hanneke is als categorie 1 trainer aangesloten bij de beroepsvereniging van Mindfulness Trainers (VMBN). Sommige zorgverzekeraars of werkgevers vergoeden de training."Al tijdens de training kreeg ik opmerkingen van mensen om me heen dat ik zo vrolijk was en ontspannen. En zelf merk ik ook het verschil. Ik voel me veel positiever en heb minder last van stress en spanning"  (deelnemer KiemKracht Mindfulness Training)

Meer Informatie + Aanmelden

KiemKracht Coaching & Counseling/Hanneke van Zijl
06 249 70 252
contact AT kiemkracht DOT nu

Plein12, Spoorstraat 12, 4001CN Tiel

Meer agenda van KiemKracht Coaching & Counseling


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg