29jun 2024
Connection Concert

Peter Wilms
Duiven

Het Connection Concert van Peter Wilms is een beleving op zich. Als luisteraar wordt je uitgenodigd om naar binnen te gaan en je te verbinden met jezelf. Zijn muziek is gevoelig en verfijnd en brengt je mind tot rust. 

Het Connection Concert van Peter Wilms is een beleving op zich. Als luisteraar wordt je uitgenodigd om naar binnen te gaan en je te verbinden met jezelf. Zijn muziek is gevoelig en verfijnd en brengt je mind tot rust.  Zijn heldere stem, het warme geluid van de marimba en de betoverende klanken van de handpan brengen je dicht bij jezelf.
Met zijn diepgang in de muziek weet hij altijd wel een snaar te raken. Soms door een gevoelig liedje op de sansula en de handpan, soms door aanstekelijke grooves op de percussie en de marimba.

Zijn muziek nodigt je uit om te voelen en daar expressie aan te geven. Vaak is er ruimte om te dansen en soms om mee te zingen. Dit zorgt voor een verbonden beleving met andere luisteraars. Aan het eind van het concert voel je dat je weer verbonden bent met jezelf en met anderen. Het voelt alsof je weer ingeplugd bent met de Bron.

Als professioneel slagwerker trad Peter Wilms op met talloze orkesten, ensembles en bands, nationaal en internationaal. Hij heeft zich van meet af aan gespecialiseerd in de marimba en sinds enkele jaren ook in zang. Deze combinatie aangevuld met andere instrumenten zoals de handpan, sansula en diverse percussie-instrumenten, zorgt telkens voor nieuwe verrassende muziek en een bijzondere sfeer, soms verstillend en sereen, maar vaak ook ritmisch en kleurrijk.

 

 

 

Informatie

29 jun 2024
20.00 - 22.00
20,00

Waar?

Golden Circles
Dijkgraaf 28
6921 RL Duiven

Connection Concert